🔥İndirim 2'li alımda Adet 149 TL Selfit Magnezyum 60 Tablet

Fiyatı bu yüzden mi bu kadar ucuz? Dün eczaneden magnimore plus 120 tablet aldım 1600 küsür bir şey ödedim.
Fiyatı uygun diye paylaştım selfitin tüm vitamin gıda takviyelerinde 2. ürüne %50 kampanyası var güzel fırsat kullanıcıları değerlendirebilir

Anlayan arkadaşlar varsa içerik hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Dostum bilgin yoksa neden milletin kafasını karıştırıyorsun? ben de bisglisinat kullanıyorum fakat spor yaptığım ve uykumu düzene sokmak için bunun dışında magnezyum eksikliğini tedavi etmek için en etkili form sitrat dır.
Yok knk bağırsak hareketlerine iyi geliyor sadece sitrat formu. Onun için de bunu almak gereksiz çünkü hem bağırsağa hem de kas, eklem sağlığına vs iyi gelenler var. Sitrat alacağına onu alırsın. Boş iş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlayan arkadaşlar varsa içerik hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Tırt aga complex magnezyum alma ihtiyacına göre al. Hepsinden var demek için ufak ufak hepsinden koyuyorlar bu da öyle.

Son düzenleme:
bu tür ürünlerde solgar dan şaşmam kan tahlil sonuçlarından anında sonuç veriyor..

Magnezyum citrat. En gereksiz, faydasız ve emilimi en düşük form. Boşuna para vermeyin. Magnezyum takviyesi alacaklar özel ihtiyacı yoksa, genel sağlık için alıyorsa Mutlaka bisglisinat formda almalı.
Ben nutraxin kullanıyorum magnezyum olarak onun form nedir acaba

Geri