Sandisk 128GB USB Bellek 240TL (Macrocenter)

ulgoray

80+
Reaksiyon skoru
39
https://www.macrocenter.com.tr/elektronik-c-114d7?kategoriler=70887&markalar=1518

Sitede ürünlere göz atarken tesadüf olarak gözüme takıldı. Fiyatları piyasaya göre uygun geldi. Eğer bölge stoklarınızda varsa adrese sipariş verebilirsiniz veya varsa gidip marketten alabilirsiniz.

Cruzer modelleri 2.0, Ultra Flair 3.0 veri yolu standardını kullanıyor. Ben 2 adet 64GB Ultra Flair modelini aldım. Hızı tatmin etti.

Adsız.webp

görsel_2026-01-17_135925469.webp

12312.webp

32 gb'lık olanı 4 yıldır kullanıyorum güzel flash bellektir

Siteye giriş yaptıktan sonra teslimat adresinizi ekleyin. Eğer bölgenize teslimat yapan şubede stok varsa, ürünler gözükecektir. İsterseniz "Tıkla Gel Al" seçeneği ile bölgenizde diğer stok olan şubelere tek tek bakıp gidip teslim alabilirsiniz.
knk 2 tane çektim insallah iptal gelmez

Siteye giriş yaptıktan sonra teslimat adresinizi ekleyin. Eğer bölgenize teslimat yapan şubede stok varsa, ürünler gözükecektir. İsterseniz "Tıkla Gel Al" seçeneği ile bölgenizde diğer stok olan şubelere tek tek bakıp gidip teslim alabilirsiniz.
Üye olurken telefonumu giriyorum doğrulama SMS'i geliyor ama doğru girmeme rağmen ''Kullanıcı işlemleri
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.'' diyor :mad:

Stok bittiyse uğraşmayayım :D

Üye olurken telefonumu giriyorum doğrulama SMS'i geliyor ama doğru girmeme rağmen ''Kullanıcı işlemleri
İşlem Başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz.'' diyor :mad:

Stok bittiyse uğraşmayayım :D
Giriş yap dostum telefon numaran ile giriş yapacaktır.

Stok yok. 3.0 olan model lazımdı :)

lan microcenter diye okudum. Diyorum microcenter tr ye mi gelmiş hahahahha

hız olarak güzel usb ama kronik sorunu var kendini korumaya aldığı zaman garantisi yoksa çöp oluyor . çekmecemde duruyor 1 tane 128'lik ne yaptıysam kilidi kaldıramadım

hız olarak güzel usb ama kronik sorunu var kendini korumaya aldığı zaman garantisi yoksa çöp oluyor . çekmecemde duruyor 1 tane 128'lik ne yaptıysam kilidi kaldıramadım
Aynı sorun benimkinde de var üstelik sadece birkaç kez kullandım. İnternette yüzlerce şikayet var bununla ilgili. Cruiser çöp bundan dolayı belki diğeri farklıdır

• Beğen
Reaksiyonlar: linx
Geri