ekran kartım çok ısınmaya başlamıştı boşta 60 derecelerde geziyordu 2 senedir 2. el aldım termal pad kalingili 1mm 17 w/m-k mermi gibi iletir diye dusunuyorum bloklarida dikkatlice soguk ufuren fon makinemle temizleyecegimHiç yoktan iyidir diyerek sürülebilir. Termal macun kalitesiz. Termal pad kalınlığı aynı mı ve neden değiştirme gereği duydun?
hiç yoktan iyidir diye düşünüyorumYeterli olur. Çok sıkmadan ince bir tabaka oluştursan iyi olur.
Termal macun değiştir ama termal pad iyi durumdaysa değiştirme. Termal pad Vram sıcaklığını etkiler. Çip ısınıyorsa termal macun değiştirmek yeter.ekran kartım çok ısınmaya başlamıştı boşta 60 derecelerde geziyordu 2 senedir 2. el aldım termal pad kalingili 1mm 17 w/m-k mermi gibi iletir diye dusunuyorum bloklarida dikkatlice soguk ufuren fon makinemle temizleyecegim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum
yeter hocam zaten kaç watt kart bir sıkıntı olmazelimde Hutıxı HT-GY260 termal macun var ekran kartimin bakimlarini yapmam icin ped felan herseyim var ama bu macunu surersem yetmez diye korkuyom sizce yeterlimi gonul rahatligiyla kullanabilirmiyim
hocam pad elimde var padin iyi mi? kötü durumdamı olduğunu nereden anlayacağız onu bilmiyorum amaTermal macun değiştir ama termal pad iyi durumdaysa değiştirme. Termal pad Vram sıcaklığını etkiler. Çip ısınıyorsa termal macun değiştirmek yeter.
Diş macunu sürsen yeter o karta(!) sür gitsin.
doğruyeter hocam zaten kaç watt kart bir sıkıntı olmaz
Görüntüsünden anlarsın. Boş yere degistirme diye diyorum.hocam pad elimde var padin iyi mi? kötü durumdamı olduğunu nereden anlayacağız onu bilmiyorum ama
doğru