galibaBu samsung modellerin hepsi mat ekran mı?
Tandem woled kullanıyorum, asus swift oled pg27aqwp w. Monitor cok guzel, parlaklık olsun renkler olsun, trueblack kaplaması olsun 3. Nedil woledleri darmaduman eder ama malesef woledlerin belası olan vertical banding sorunu var monitorumde dsha önceden 2 ayrı qd-oled monitor kullandım şu an birisi bana ne alayım diye sorsa git qd-oled al derim. Hatta az daha bekleyin bu 5m nesil qd-oledler tanıtıldı artık gunes vurunca mor değil grimsi siyah oluyor ve rgb pixele geçtikleri için yazılar daha net, color fringin yok.tabi oluyor, parlak oled var mat oled var, ayrıca bunların panel teknoloji nesilleri var, şu anda lg tarafında güncel oled teknolojisi tandem var, o diğer oledlere göre daha çok parlaklık veriyor, samsung oledleri renk olarak bi tık daha sıcak vsvs
OLED TV MiniLED Tv muazzam farklar yok ama monitor de resmen 25 yıl ileriye gidiyorsun oledte ama yanık mevzusu hep geri adım attırıyor bana LG 48 inch oled monitor almıştım 35 bine sudan sebeplerle iade ettim açmadan.OLED'lerin bu kadar dertli ve henüz oturmamış olması konusunda aydınlandım. Bi 2-3 yıl daha bekliyeyim en iyisi.
3-4 yıla el-qd bayrağı devralabilme ihtimali yüksek.OLED'lerin bu kadar dertli ve henüz oturmamış olması konusunda aydınlandım. Bi 2-3 yıl daha bekliyeyim en iyisi.
Hocam ürün elinize geldiği zaman düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz? Aynı modelden alacağım sanırım.-35 k yedik bakalım, hayırlı olur