emiykanqwe
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Merhabalar Sistemim
GeForce Gtx1050ti
Amd Fx 6300 Six Core Processor 3.50 GHz
500 Ssd
4+4 8 Gb Ddr3 Kingston Ram
Sorunum şu ki Valorant oyununda normalde 100 Fps üzeri alıyorum ancak nedensizce aniden yaklaşık bir 10-15 saniyeliğine Fps değerim 30-50 arasına düşüyor. Bu nerdeyse her maçta 3-4 kere tekrar ediyor ve gerçekten can sıkıcı bir durum. Eskiden böyle değildi gayet akıcı bir şekilde oynatıyordu.
Ben bu sorunun kaynağını tespit etmeye çalışıyorum hangi parça arızalı veya yetersiz ise nokta atışı ile onu bulmak ve yenilemek istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Sorunu Çözebilmek İçin Denediklerim.
Tertemiz bios format attım
Sürücüleri temiz bir şekilde kurdum
Ekran kartı ve işlemci macunlarını yenilettirdim.
Oyun içi grafikleri en düşüğe hatta çözünürlüğü bile minimum seviyeye getirdim.
Oyun içi Fps sınırladım (60 fps e sabitledim ancak bi süre sonra yine aynısı oluyor.)
Bu sorunun neden olduğunu nokta atışı olarak nasıl anlarım yardımınıza çok ihtiyacım var.
GeForce Gtx1050ti
Amd Fx 6300 Six Core Processor 3.50 GHz
500 Ssd
4+4 8 Gb Ddr3 Kingston Ram
Sorunum şu ki Valorant oyununda normalde 100 Fps üzeri alıyorum ancak nedensizce aniden yaklaşık bir 10-15 saniyeliğine Fps değerim 30-50 arasına düşüyor. Bu nerdeyse her maçta 3-4 kere tekrar ediyor ve gerçekten can sıkıcı bir durum. Eskiden böyle değildi gayet akıcı bir şekilde oynatıyordu.
Ben bu sorunun kaynağını tespit etmeye çalışıyorum hangi parça arızalı veya yetersiz ise nokta atışı ile onu bulmak ve yenilemek istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Sorunu Çözebilmek İçin Denediklerim.
Tertemiz bios format attım
Sürücüleri temiz bir şekilde kurdum
Ekran kartı ve işlemci macunlarını yenilettirdim.
Oyun içi grafikleri en düşüğe hatta çözünürlüğü bile minimum seviyeye getirdim.
Oyun içi Fps sınırladım (60 fps e sabitledim ancak bi süre sonra yine aynısı oluyor.)
Bu sorunun neden olduğunu nokta atışı olarak nasıl anlarım yardımınıza çok ihtiyacım var.