Serkan0066
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
Bütçem daha çıkmıyor bu aralıkta alınabilecek en mantıklı laptop nedir hocalarım
Gamegaraj pcleri duruyorsa onlara bakabilirsin.Post automatically merged:
zamlanmadan al bence
Bu laptopu çarşamba günü sabah sipariş verdim akşam elimdeydi. Bu paraya alınabilecek en iyi seçenekler arasında. Bana da buradan bir arkadaş önerdi onun tavsiyesiyle aldım. 15IRX10 modellerde anakart problemi görülmemiş. Almadan da baya araştırdım. 245W adaptör ile geliyor. 2x12 Ram olması önümüzdeki birkaç yıl için çok iyi, tek sıkıntısı depolama olabilir o da bana pek etki etmiyor ben genel olarak iş için kullandığımdan bana yetiyor. Oyun olarak bir tek valorant denedim 500-600 fps veriyor.Post automatically merged:
zamlanmadan al bence
evet tek seçenek gibi bir şey bu bütçedeBu laptopu çarşamba günü sabah sipariş verdim akşam elimdeydi. Bu paraya alınabilecek en iyi seçenekler arasında. Bana da buradan bir arkadaş önerdi onun tavsiyesiyle aldım. 15IRX10 modellerde anakart problemi görülmemiş. Almadan da baya araştırdım. 245W adaptör ile geliyor. 2x12 Ram olması önümüzdeki birkaç yıl için çok iyi, tek sıkıntısı depolama olabilir o da bana pek etki etmiyor ben genel olarak iş için kullandığımdan bana yetiyor. Oyun olarak bir tek valorant denedim 500-600 fps veriyor.
teşekkür ederim hocam ekran kartı watt kaçtı acaba bu cihazdaevet tek seçenek gibi bir şey bu bütçede
üzmez, kaç watt hatırlamıyorum ama adaptör 245w ise yüksektirteşekkür ederim hocam ekran kartı watt kaçtı acaba bu cihazda
Post automatically merged:
Gow tarzı oyunlarda üzer mi