Abdullah Abi'nin Sisteme Ne oldu?

vatanda hangi paketler var hocam
Hocam vatanın sistesinde oem paketleri kategorisinde bazı fena olmayan seçeneklerini var diyebilirim. Saat 22.00 dan sonra 5k indirim oluyor. 5070 ti ve 5080 li fena olmayan sistemler var.

Abdullah beyin çıkaracağı paket te hansi sistemler olacak bi spoyler olsa. mesela 5060 lı sistem olacaksa bana yaramaz gibi.
Kesinlikle hocam haklısınız. Mesela benim bütçem 75 ile 80k arası ona göre pc yoksa benimde işe yaramaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5070ti lı sistem kaç para hocam
Hocam hatırlamıyorum inanın ama 85k ya vardı bir tane indirimle 80k oluyor

Kesinlikle hocam haklısınız. Mesela benim bütçem 75 ile 80k arası ona göre pc yoksa benimde işe yaramaz.

Hocam hatırlamıyorum inanın ama 85k ya vardı bir tane indirimle 80k oluyor
70 e var 5070 ti

@Abdullah Hacıgül İnstagram'da paylaştı bugün yarın gelecek diye.Hepsiburada üzerinden satılacakmış.Daha önce hb üzerinden gelen sistemler düşünülürse indirim olmayacak gibi.

@Abdullah Hacıgül İnstagram'da paylaştı bugün yarın gelecek diye.Hepsiburada üzerinden satılacakmış.Daha önce hb üzerinden gelen sistemler düşünülürse indirim olmayacak gibi.
Hangi kategoriye bakmam gerekiyor acaba

Nereye geleceğini nereden bilebilirim bilgisi olan var mı

Teşekkürler hocam
donanımarşivi isimi ile instadan takip edebilirsiniz. oradan paylacaktır.

hb dada şuan peşin fiyatına 9 taksit oem masaüstünü game garaj veriyor. şuanki fiyatları yüksek ihtimak kampanyasız olandır. ve atıyorum 3 ayrı pakette geçerli 100 er adet indirim girilebilir belki. ama o indirimler ne oranda olacak onu zaman gösterecek.

donanımarşivi isimi ile instadan takip edebilirsiniz. oradan paylacaktır.

hb dada şuan peşin fiyatına 9 taksit oem masaüstünü game garaj veriyor. şuanki fiyatları yüksek ihtimak kampanyasız olandır. ve atıyorum 3 ayrı pakette geçerli 100 er adet indirim girilebilir belki. ama o indirimler ne oranda olacak onu zaman gösterecek.
Gelmesini bekliyoruz hocam bakalım gelirse alırım.

beyler hb deki garaj online nin yaklaşık 25-30 civarı oem bilgisayarı var idi. yaklaşık 1 saat evvel mevcuttu ve şuan tüm paketler(oem) gitmiş. muhtemelen 23.00 e kadar gelebilir yeni gelecek olan indirim.

Geri