❌İndirim Bitti! 9070 32 ram 7500f 53.8K

Ben güncelleme yaptım r7 7800x3d yaptım. 65000 kasa, ramler ayrı geldi 7000. Bide ben asus rx 9070 xt yapmıştım. 12 günü bulu gelmesi.

Hazır konu hortlamışken, işlemciyi 7800x3D ye çevirmeyi düşünüyorum 8K fark vermem gerekiyor üste sizce değer mi?
Sistemi beyaza çeviriyorum anakartı ve ramleri de değiştim. Sapphire B850A Pure ve 2x16 XPG RGB ram aldım. Ancak hala bazı konularda kararsızım. Kasayı da değişeceğim. Anakart ve kasa önerisi alabilirim. 7500e view 380 XL denk getirdim sizce değer mi? Beni huzursuz eden nokta bu sistemi aldığımda 6600 falandı bu kasa, o zaman almadım şimdi 1k fazla vermiş oluyorum durduk yere... 7300e de cooler master elite 600 var , o da bi aklımı çeliyor hem onda 7x120mm fan var. Ne yapsam gerçekten kararsızım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci 17500 tl ekran kartı 34.171 hatta keşke işlemciyi güncellemeseydim de dedim. Sonradan aklıma geldi.
İşlemci tuzlu olmuş hocam biraz ama sağlık olsun. Ekran kartı da ortalama fiyatlarda. Ben sadece rami 2x16 yapıp bide 9070 xt nitro seçip almıştım 61500 tutmuştu.

Şimdi İşlemci Anakart Kasa ve Rampage soğutucuyu elden çıkarıyorum. İşlemci nasipse 7800x3D alayım diyorum, anakart konusunda 10kya Sapphire B850A aldım ama 3.5 4k versem x870 Aorus alıyorum. Hep düşündüğüm bileşenler 4k ekleyince bi üst çağa atlıyor :D Sıvı soğutma da böyle mesela 360mm alacağım 4k eklesem lcd ekranlı alabiliyorum vs vs..

Vatan beni bezdirdi. 29 Aralık sipariş tarihim. Ekran kartımı hala alamadım... Kolay Gelsin kargo ürünü kaybetti, başından beri kaybettiği belli olmasına rağmen kargodan dönüş beklediler ve kargo da kasıtlı olarak oyaladı. Vatanı arıyorum ürünü soruyorum kargoda karışıklık olmuş size yönlendirilecekmiş sorun yok deniyor, ertesi gün kargo beni arayıp ürün neydi marka model vs diye sorulur soruyor. Bariz bu da demek oluyor ki biz ürünü kaybettik, ürün nerde bi bilgimiz yok. Yani kargo firması ikili oynadı. Bunu Vatana ilettim yapacak bişey yok yasal süreci beklememiz lazım dediler. Bekledik ve hiç de şaşırtıcı olmayan şekilde ürünü kaybettikleri resmileşti. Boşa süreç uzadıkça uzadı, gerçekten heves bırakmadılar. Sonra en sonunda tekrar ürün çıkışı yapıldı bana onu da dün teslim almadan geri gönderdim, özellikle belirtmeme rağmen düzgün kargolansın rica ediyorum bakın 15 gündür sizinle konuşuyorum, sıkıldım artık bu durumdan dememe rağmen, muhtemelen alelade her siparişe yaptıkları gibi paketlemişler, hadi burda Vatanın suçu yok diyelim, Yurtiçi Kargo bi getirdi kutunun üstüne yağ dökülmüş gibi ıslak üstünü yurtiçi kargo bandıyla 50 kat bantla sarmışlar iyice. Ben de teslim almadım Vatana da bilgi verdim tekrar ürün çıkışı yapılacak, haftaya kaldı. Bakalım artık 1 ay olmadan alabilecek miyim acaba merak konusu. Dünyanın bi ucundan sorunsuz geliyor, bunlar ülke içinde iki il arasına düzgün yollamayı beceremiyor. Saçma bi süreç yaşıyorum şuan aşırı gerdi bu durum beni.

İşlemci neydi hocam sizin fatura bedeli ne gözüküyor
Geçmiş olsun üstat. Hiç sıkıntı yapma.
İnsanların başına neler geliyor.
Mutlaka gelecek sistemin.
Kısmet sizlik diyelim. Sabır edersen daha iyi olabilir.
Bu tür konularda kendini hiç yıpratma. Mal zaten senin. Sana gelecek sonunda.

Geçmiş olsun üstat. Hiç sıkıntı yapma.
İnsanların başına neler geliyor.
Mutlaka gelecek sistemin.
Kısmet sizlik diyelim. Sabır edersen daha iyi olabilir.
Bu tür konularda kendini hiç yıpratma. Mal zaten senin. Sana gelecek sonunda.
Eyvallah. Ya orası öyle de bir de vatan çifte standart yapıyor bu benim sinirimi bozdu biraz. Bari bu süreci telafi için bikaç ürünü para iadesi alın dedim çünkü değiştirmeyi istediğim bileşen vatanda ya yok ya da afaki pahalı. Rica minnet tabiri caizse kırk taklayla kabul ettiler. Diğer konularda görüyorum insanlar neler yapmış sorgu sualsiz almışlar. Gerçekten bu saatten sonra hiç bir firmaya acımam muhtemelen.

Kolay gelsin çok bozdu bence, geçen adama adresi nasıl bulamıyorsun gibisinden yüksek sesli tarif ettim. bir sonraki kargom 10 gün sonra geldi. şahsi olarak getirmedi başka kuryeye atadım anca geldi

Kolay gelsin çok bozdu bence, geçen adama adresi nasıl bulamıyorsun gibisinden yüksek sesli tarif ettim. bir sonraki kargom 10 gün sonra geldi. şahsi olarak getirmedi başka kuryeye atadım anca geldi
Evet eski kalitesi bence de kalmadı. Özelikle kolay gelsin istemiştim vatandan ama şu son yaşananlardan sonra mecbur kalmadıkça seçmem muhtemelen. Bütün kargolarım sıkıntılı geldi denebilir. Sağı solu delik, yırtık vs. Yani bilerek yırtıp içine baktıklarını düşünüyorum ben. Son zamanlarda eleman alımı falan mı oldu da kalite bozdu bilmiyorum ama gerçekten hayal kırıklığı şuan.

Vatan beni bezdirdi. 29 Aralık sipariş tarihim. Ekran kartımı hala alamadım... Kolay Gelsin kargo ürünü kaybetti, başından beri kaybettiği belli olmasına rağmen kargodan dönüş beklediler ve kargo da kasıtlı olarak oyaladı. Vatanı arıyorum ürünü soruyorum kargoda karışıklık olmuş size yönlendirilecekmiş sorun yok deniyor, ertesi gün kargo beni arayıp ürün neydi marka model vs diye sorulur soruyor. Bariz bu da demek oluyor ki biz ürünü kaybettik, ürün nerde bi bilgimiz yok. Yani kargo firması ikili oynadı. Bunu Vatana ilettim yapacak bişey yok yasal süreci beklememiz lazım dediler. Bekledik ve hiç de şaşırtıcı olmayan şekilde ürünü kaybettikleri resmileşti. Boşa süreç uzadıkça uzadı, gerçekten heves bırakmadılar. Sonra en sonunda tekrar ürün çıkışı yapıldı bana onu da dün teslim almadan geri gönderdim, özellikle belirtmeme rağmen düzgün kargolansın rica ediyorum bakın 15 gündür sizinle konuşuyorum, sıkıldım artık bu durumdan dememe rağmen, muhtemelen alelade her siparişe yaptıkları gibi paketlemişler, hadi burda Vatanın suçu yok diyelim, Yurtiçi Kargo bi getirdi kutunun üstüne yağ dökülmüş gibi ıslak üstünü yurtiçi kargo bandıyla 50 kat bantla sarmışlar iyice. Ben de teslim almadım Vatana da bilgi verdim tekrar ürün çıkışı yapılacak, haftaya kaldı. Bakalım artık 1 ay olmadan alabilecek miyim acaba merak konusu. Dünyanın bi ucundan sorunsuz geliyor, bunlar ülke içinde iki il arasına düzgün yollamayı beceremiyor. Saçma bi süreç yaşıyorum şuan aşırı gerdi bu durum beni.

İşlemci neydi hocam sizin fatura bedeli ne gözüküyor
Geçmiş olsun,

Geri