Papara hesap kiralama

Kripto tabanlı finans şirketleriyle çalışmamız mevcuttur, işlemin herhangi bi riski yoktur. Bunu diyorlar
bit olaylarında da botlara video izletip bit kazanıyoz diyolardı ama çalıntı kart kullanıyolardı. her söylenene inanmamak gerek

bedava para fare kapanın da olur, olan adli sicil kaydına olacak yazık, 30k için gençliğinizi yakıyorsunuz.

Arkadaşlar papara hesabımı 30 bin tl ye 1 gün kiraladım başıma bir iş ceza gelirmi yarın paramı verceklerini ibana yatırcaklarını söylediler paramı verirlermi
paparada yakalandığında 20 30k zaten sana giriyor direkt... saçma sapan işlere bulaşmayın

Kumardan akladığımız kara parayı sizin hesabınızla aklamak istiyoruz diyecekleri yok ya paranı da vermezler zaten hesabın kapanır onlar işini hallettikten sonra
Hocam hesabın kapanması umrumda xeğil zaten kullanmıyorum param gelirmi ceza falan yermiyim tc falan vermedim sadece hesap

umarım gerçek değildir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hesabın kapanması umrumda xeğil zaten kullanmıyorum param gelirmi ceza falan yermiyim tc falan vermedim sadece hesap
Paparayı doğum tarihiyle mi açtın

yakında ifadeye çağırırlar. Hapis garantili işlem yapmışsın.
Nitelikli dolandırıcı olarak yargılanacaksın ve %100 hapis cezası alacaksın.
Sicilin bozulacak, asker-polis-kamu yerlerinde çalışamayacaksın.

Büyük suç

yüz kızartıcı suç

hala paranın derdin de adam, aga sicilin gidecek sicil, cebine 500k bile girse sicil gittikten sonra ne yapmayı planlıyorsun.

şifreni değiştir lavukları engelle o parayı da unut bi daha da bu işlere bulaşma yarın bir gün başına bi iş gelirse diye kanıtlarını da sakla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,950
Üyeler
187,750
Son üye
suijin
Geri