bit olaylarında da botlara video izletip bit kazanıyoz diyolardı ama çalıntı kart kullanıyolardı. her söylenene inanmamak gerekKripto tabanlı finans şirketleriyle çalışmamız mevcuttur, işlemin herhangi bi riski yoktur. Bunu diyorlar
bit olaylarında da botlara video izletip bit kazanıyoz diyolardı ama çalıntı kart kullanıyolardı. her söylenene inanmamak gerekKripto tabanlı finans şirketleriyle çalışmamız mevcuttur, işlemin herhangi bi riski yoktur. Bunu diyorlar
paparada yakalandığında 20 30k zaten sana giriyor direkt... saçma sapan işlere bulaşmayınArkadaşlar papara hesabımı 30 bin tl ye 1 gün kiraladım başıma bir iş ceza gelirmi yarın paramı verceklerini ibana yatırcaklarını söylediler paramı verirlermi
Hocam hesabın kapanması umrumda xeğil zaten kullanmıyorum param gelirmi ceza falan yermiyim tc falan vermedim sadece hesapKumardan akladığımız kara parayı sizin hesabınızla aklamak istiyoruz diyecekleri yok ya paranı da vermezler zaten hesabın kapanır onlar işini hallettikten sonra
Paparayı doğum tarihiyle mi açtınHocam hesabın kapanması umrumda xeğil zaten kullanmıyorum param gelirmi ceza falan yermiyim tc falan vermedim sadece hesap
Hayırumarım gerçek değildir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Paparayı doğum tarihiyle mi açtın
Gerçek malesefumarım gerçek değildir
Paparayı doğum tarihiyle mi açtın
Paparayı kimliğinle açmadın mı dostumHayır
Gerçek malesef