Silco
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,812
Bende bugün sipariş vermeyi düşünüyorum en azından geçmezse iade alırımBen verdim. Yetişmez büyük ihtimal ama şansımı denedim:
Alıntıyı görüntüle
Bende bugün sipariş vermeyi düşünüyorum en azından geçmezse iade alırımBen verdim. Yetişmez büyük ihtimal ama şansımı denedim:
Alıntıyı görüntüle
uranyum mu aldiniz hocam neden sansurledinizTemu candır. 8 Ocakta aldıklarımın yarısı gümrüğe girdi.
Alıntıyı görüntüle
10 Ocak :
Alıntıyı görüntüle
Temuda Gümrükleme şirketi tarafından alındı diyor büyük ihtimal aras kargonun bu şirket ile belirli bir anlaşması vs olmalı, yoğunluktan dolayı da limite takılıp diğerlerini geçiremiyor vs diye düşünüyorum
Bazı ürünleri stok bitene kadar alıyorum. Onlar bana özeluranyum mu aldiniz hocam neden sansurlediniz![]()
artık istesen de sana özel değil sanırım hocamBazı ürünleri stok bitene kadar alıyorum. Onlar bana özel![]()
Artık yapmasan daha iyi gibi.ben bir türlü indirimi yapamadım neyi yanlış yapıyorum acaba
risk alıp denemek istiyorumArtık yapmasan daha iyi gibi.
Bende bunların psikoloji oyun olduğunu 6 şubattan sonra alınan ürünlerin tamamen vergisiz geleceğine inanıyorumbence şuandan sonra durum biraz krize döndü ben 6 şubat öncesi alınan ve vergisi ödenen ürünlere muammele değişikliği yapılmayacağını düsünüyorum.
İmkansızBende bunların psikoloji oyun olduğunu 6 şubattan sonra alınan ürünlerin tamamen vergisiz geleceğine inanıyorum
Ben öyle düşünüyorum kardeş 6 şubattan sonra risk alıp sipariş geçecek baba yiğit varsa beklerim ben sipariş geçeceğim kimseyede söylemeyeceğimİmkansız
Kanka sakat misin Türkiye'de hangi verilen vergi kararı geri alınmışBen öyle düşünüyorum kardeş 6 şubattan sonra risk alıp sipariş geçecek baba yiğit varsa beklerim ben sipariş geçeceğim kimseyede söylemeyeceğim