samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 721
Yeşil forumda gördüm, ben bu sitenin konusunu.Bu site haricinde forumda konusunu göremedim
Şu tarihte temu da ön sipariş ürün sipariş verilirmi reisTemu candır. 8 Ocakta aldıklarımın yarısı gümrüğe girdi.
Alıntıyı görüntüle
Şu yazan telefon numarasını aradınız mı ? Türk bir temsilcileri var diye biliyorum Mustafa adında aramıştım yardımcı olmuşlardıAlıntıyı görüntüle
Bunlar dalga mı geçiyor yada sistemsel sıkıntı mı var? 9 günden beri güncelleme yok paketiniz taşınıyor demişler
Ben verdim. Yetişmez büyük ihtimal ama şansımı denedim:Şu tarihte temu da ön sipariş ürün sipariş verilirmi reis
Hocam neden sansür attın acaba merak ettim ?Temu candır. 8 Ocakta aldıklarımın yarısı gümrüğe girdi.
Alıntıyı görüntüle
10 Ocak :
Alıntıyı görüntüle
14'ü değil 7'sinden beri uçak bekliyor 14ü diyen sadece daha geç alan tayfa.14ünde trye gelen uçağın beklemesi normal değil mi sizcede şuan? zaten haftasonu girdi araya bu hafta bile olmasa garanti öbür haftaya gümrükten çıkması lazım çıktıktan sonrada olay kalmaz öyle yada böyle aras getiricek kargoyu önemli olan 6sına kadar gümrüğün kayıt altına alması bence problem yok şuan raaad. Tabi para için ruhunu satma olayları dönerse gümrükte kargoda vb. o zaman herkesin ürünü yanar ki olma ihtimalide yüksek türkiye yüzyılındayız çünkü.
Temu geçmezse en azından parayı iade eder, shein sıkıntılıBen verdim. Yetişmez büyük ihtimal ama şansımı denedim:
Alıntıyı görüntüle
Temuda Gümrükleme şirketi tarafından alındı diyor büyük ihtimal aras kargonun bu şirket ile belirli bir anlaşması vs olmalı, yoğunluktan dolayı da limite takılıp diğerlerini geçiremiyor vs diye düşünüyorumTemu candır. 8 Ocakta aldıklarımın yarısı gümrüğe girdi.
Alıntıyı görüntüle
10 Ocak :
Alıntıyı görüntüle