Rtx 5060 ekran kartıma şekersiz kola döküldü ne yapmalıyım

Bence risk alma çıkar kola dökülen yer alta gelecek şekilde bekle. 1 gün beklet en azindan.

kanka rahat ol hiçbirşey olmazz

Başlıktaki gibi ekran kartına kola döküldü ,kasam masanın altında duruyo kola bardağı elimden kaydı kırıldı kasaya geldi üst havalandırma dan ekran kartına 1 2 damla geldi ,camını açıp direkt pamukla dikkatlice geldiği yeri sadece pamukla sildim ,şuan üstünden 3 saat geçti bir soeun gözükmüyor ,bir şey olurmu ne yapmalıyım
kuruduysa bişey olmaz

Harbi diyorum sizce bir sıkıntı yaratır mı net olarak cevap verirseniz sevinirim

benzer olay başıma geldi benimde soket girişlerinin oraya damlamıştı belki 5-6 damla hatta anakart köşesinden süzülmüştü mosfet soğutucusunun üstünden bir şey olmadı kapattım sildim kasayı peçete ile tekrar açtım oyuna devam ettim yaklaşık 6 ay oldu sorun yok

benzer olay başıma geldi benimde soket girişlerinin oraya damlamıştı belki 5-6 damla hatta anakart köşesinden süzülmüştü mosfet soğutucusunun üstünden bir şey olmadı kapattım sildim kasayı peçete ile tekrar açtım oyuna devam ettim yaklaşık 6 ay oldu sorun yok
Olayın üstünden 16 saat geçti hala sıkıntı yok bundan sonrada olacağını sanmıyorum

Yağsız devre temizleyici spreyler var. İşe yarar mı bilmem fakat için rahat etmeyecekse onlarla kartını temizleyebilirsin.

Geri