Hangi Sistem Tercih Edilmeli

ssd 2 tb , anakart pro b650a veya tomahawk, ekran kartı 9070xt nitro+, kasamı da kesinlike 3500x almazdım çok tipsiz özellikle ön kısmı.
ssdyi sonradan bi tane daha almayı düşünüyorum. Arkadaşımda nitro+ var aşırı derece coil whine sesi var bi önceki nitro+ da aynısını yaşadım diyince uzaklaştım ondan. Kasa benim için çok mühim değil açıksacı görüntüsü benim için iyi ve özellikle güç kaynağının kalitesi beni cezbediyor..

çünkü 117k ya attığın sisteme bakıyorum. donanım arşivinin bu akşam yayınladığı rezalet sistemlerin en ve tek iyi olan 5080 li sistemden absürt bi farkı yok. ram yine iyi. güzel bi 5080 var. işlemci yine 7800x3d. attığın sistemlerde çok da üst düzey bi şeyler yok yani sorun orda. mesela benim imzadaki sistemime bak. 5080 yerine 5070ti aldım çünkü tüm parçaları tek tek seçtim ve hepsi kaliteli. kasadak fanlara kasadan çok ödedim sessizlik için. kalite böyle olur attığın gibi değil
Knk senle aynı sistemi toplamışız la :D

Ekler

• pc.webp
    pc.webp
    163 KB · Hit: 17
çünkü 117k ya attığın sisteme bakıyorum. donanım arşivinin bu akşam yayınladığı rezalet sistemlerin en ve tek iyi olan 5080 li sistemden absürt bi farkı yok. ram yine iyi. güzel bi 5080 var. işlemci yine 7800x3d. attığın sistemlerde çok da üst düzey bi şeyler yok yani sorun orda. mesela benim imzadaki sistemime bak. 5080 yerine 5070ti aldım çünkü tüm parçaları tek tek seçtim ve hepsi kaliteli. kasadak fanlara kasadan çok ödedim sessizlik için. kalite böyle olur attığın gibi değil
Nasıl yok knk zaten o sisteme yakışır bi ssd bi Ram ile özelleştirirsen direkt 150 bini geçer o sistem.. ne zaman topladın o sistemi?

Knk senle aynı sistemi toplamışız la :D
kasa ve cpu soğutucu aynıymış lan sadece bende bire bir sandım sfjgbhnjlsdfnbgljnfs. benim fanlar çok daha iyi bu arada komuşum. kasadan çok tuttu ağlıyom çaktırma🥲
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yok knk zaten o sisteme yakışır bi ssd bi Ram ile özelleştirirsen direkt 150 bini geçer o sistem.. ne zaman topladın o sistemi?
kasım indirimlerinde topladım 90k civarı tuttu

kasa ve cpu soğutucu aynıymış lan sadece bende bire bir sandım sfjgbhnjlsdfnbgljnfs. benim fanlar çok daha iyi bu arada komuşum. kasadan çok tuttu ağlıyom çaktırma🥲
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasım indirimlerinde topladım 90k civarı tuttu
Bende dün topladın sandım kanka 😀 Allah aşkına kasımdan bugüne hepsi arttı.

Bende dün topladın sandım kanka 😀 Allah aşkına kasımdan bugüne hepsi arttı.
anlatmaya çalıştığım şey attığı sistemin premium veya özenle seçilmiş bi yanı yok ve fiyatı saçma absürt seviyede

Artizlik yapma bende de 5 tb ssd var :D Hem daha sessizdir benim sistem sıfır ses modum var :D PSU'lar da aynı bak sana bir taktik vereyim arada fan açıyor ya bu raijintek, arkasına minik bir fan koy 500 rpmde dönsün hiçbir zaman fan açmıyor ben öyle kullanıyorum. Fanların ne buarada ?

Artizlik yapma bende de 5 tb ssd var :D Hem daha sessizdir benim sistem sıfır ses modum var :D PSU'lar da aynı bak sana bir taktik vereyim arada fan açıyor ya bu raijintek, arkasına minik bir fan koy 500 rpmde dönsün hiçbir zaman fan açmıyor ben öyle kullanıyorum.
5tb ı napıyon da. bende 500gb+1tb var. 1tb daha var da gerek olmuyo satacam elimdeki parçalarla artmış baya ssd leri. benim psu nun pek fan sesini duymadım kule tipi bi tık sesli kalıyo diğer fanların yanında ona çözüm bulamadım bi yoksa diğer fanlarda çıt yok

5tb ı napıyon da. bende 500gb+1tb var. 1tb daha var da gerek olmuyo satacam elimdeki parçalarla artmış baya ssd leri. benim psu nun pek fan sesini duymadım kule tipi bi tık sesli kalıyo diğer fanların yanında ona çözüm bulamadım bi yoksa diğer fanlarda çıt yok
Arşivci bir tipim ondan ya. Soğutucumuz aynı aslında boşta kaç rpm dönüyor soğutucun ? İyi curve yaparsan hiç sesini duymaman lazım.

Arşivci bir tipim ondan ya. Soğutucumuz aynı aslında boşta kaç rpm dönüyor soğutucun ? İyi curve yaparsan hiç sesini duymaman lazım.
valla ayarına karışmadım. fan değişeyim dedim de ne kasamda kullandığım sessizliği hedefleyen fanlar falan çok daha sesli çalıştı anlamadım. bide öyle çok rahatsız edici bi seviyede değil ama diğer fanlar endorfy fluctus fanlar aşırı sessizler tek onun sesi çıkıyo. rpm i düşürürsem de sıcaklıklar artacak gerek duymuyorum o yüzden. belki ço daha üst düzse bi soğutucu alırım

Benim rpm'ler böyle. 13 fan var kasada. Böyle kasalarda fan curvlerini çok iyi ayarlamalısın, inanılmaz verimlidir ve sessizdir.
Ekran görüntüsü 2026-01-19 022545.webp
Ekran görüntüsü 2026-01-19 022535.webp
Ekran görüntüsü 2026-01-19 022521.webp
görsel_2026-01-19_023043065.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,235
Üyeler
190,177
Son üye