Yardım Gamepad önerisi hikaye/futbol/forza

Hala cok kararsizim tam onerecek varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tetikleri soruyor o senin 0.2 cıkan test dead zone ölçmüyor circularity ölçüyor
Evet tetikleri soruyordum yoksa circularity zaten o civarlarda

Bende nova 2 lite kullanıyorum. Bu bütçede en iyi seçenek. Soruların varsa cevaplarım.
Peki neden hocam

Bende uzundur arıyordum uygun bir şey. Nova 2 lite aldım en başta aslında fiyatina göre çok iyi ama birkaç nedenden dolayı iptal ettim almışken 1 kez alıyoruz diye 3800e cyclone 2 aldım.Bugün geldi gerçekten dedikleri kadar varmış.Elde tutuşu çok hoş oturuyor uzun oynasanız da yormuyor.Tuş kaliteleri filan çok iyi genel malzeme ağırlık vs tam yerinde.Titresim motoru kısmı çok iyi dışarıdan gözüküyor ve iyi de titretiyor.Çubuklar gerçekten çok zarif büyük beklerdim ama tam yerinde bir şey yapmışlar aşırı güzel hissettiriyor.Rgb vs ayarlanabiliyor ışık kalitesi gayet iyi her yerini ayarlayabiliyorsunuz uygulamadan şiddetini rengini modunu vs. Uygulaması çok iyi dolu dolu ne ararsan en hassas ayarına kadar yapmışlar.Kendi sarj istasyonu var metal gayet iyi.Tmr stick var, forza vs oynuyorsan eğer bugün de saatlerce oynadım çok sarıyor, drift işi filan çok iyi.Tetik modları vs var direk tetik gibi ayarlayabiliyorsunuz çok beğendim bu kısmı.Alt kısımda 2 tane ek atanabilir tuş var yeri güzel tam elinizin altında oluyor.Gyro da var vs vs. Eğer iyi bir şey arıyorsan öneririm fiyat da hazır 3800 civarına düşmüş, öncesinde hep 4400 ile 4000 arasında gidip geliyordu.Yılbaşından sonra bu fiyat oldukça iyi.Stoklar az en son 10 tane beyaz 13 tane siyah kalmıştı.Yenilenirse büyük ihtimal zamlı fiyattan gelecek düşünürsen kaçırma derim bütçe cyclone 2 ye çıkmazsa Nova 2 lite da alınabilir.O da fiyatına oranla gayet sağlam model.
bende 1 hafta sonra alacağım umarım fiyatı cıkmaz 4500 den 3800 e indi 3-4 gün önce

Hala cok kararsizim tam onerecek varmı

Evet tetikleri soruyordum yoksa circularity zaten o civarlarda

Peki neden hocam
arkadaş tetik anlamamış ama analog anlamış aydınlattım onu engin bilgilerimle

2.5 k reisim ama belki bi sekilde 3 k yaparim sen hem 2.5 k hemde 3 k için öner

Hocam gamesir nova lite 2 mi gale hall mı

bende 1 hafta sonra alacağım umarım fiyatı cıkmaz 4500 den 3800 e indi 3-4 gün önce
Stok biterse çok yüksek ihtimal bence fiyat çıkacak az kaldı iyi takip et

@scout Bu kadar düşünme bütçe dahilinde 2400e en son nova 2 lite al. 3800 verebilsen cyclone 2 al derdim.O kadar zorlamadan nova 2 lite çok iyi fiyatina göre.Hatta o fiyata alınacak en iyi modellerden.

Merhabalar hocam bende gamepad bakıyorum sağolsun arkadaş forum açmış bende bayadır bakıyorum baya bilgili kişiler var anlaşılan banada yardımcı olabilirmisiniz bende hikayeli oyun forza vesaire oynucam 2500 TL ye kadar bütçem var ne alabiliirm hall efeckt titreşim gyro trigger efektli touchpad force feedback özellikleri olan bu bütçede üzmeyecek uzun süre kullanıcam kısacası bu bütçeyle bu özellikleri barındıran sağlam bir şey bakıyorum bir kaçtane gördüm ama nasıllar bilmiyorum
8bitdo ultimate C2
Gamesir nova 2 lite
Gamepower force
Ne alacağım bilgim yok yardımcı olurmusunuz isteğim kafamı ağrıtmadın sonradan oynadığım oyunun keyfini bana vermesi bu bütçeyle en iyisini alıp rahatlamak istiyorum anlayan varsa en iyi bu felan beni aydınlatırsa sevinirim

Yorum yapanlar cok sagolun nova lite 2 mi yoksa gale hall mı şuna açıklık getirecek varmi butcem 2500 den fazla cikmaz
Nova 2 Lite

Merhabalar hocam bende gamepad bakıyorum sağolsun arkadaş forum açmış bende bayadır bakıyorum baya bilgili kişiler var anlaşılan banada yardımcı olabilirmisiniz bende hikayeli oyun forza vesaire oynucam 2500 TL ye kadar bütçem var ne alabiliirm hall efeckt titreşim gyro trigger efektli touchpad force feedback özellikleri olan bu bütçede üzmeyecek uzun süre kullanıcam kısacası bu bütçeyle bu özellikleri barındıran sağlam bir şey bakıyorum bir kaçtane gördüm ama nasıllar bilmiyorum
8bitdo ultimate C2
Gamesir nova 2 lite
Gamepower force
Ne alacağım bilgim yok yardımcı olurmusunuz isteğim kafamı ağrıtmadın sonradan oynadığım oyunun keyfini bana vermesi bu bütçeyle en iyisini alıp rahatlamak istiyorum anlayan varsa en iyi bu felan beni aydınlatırsa sevinirim
Nova 2 Lite al ama gyrosu yok ultimate c2'nin de gyrosu yok gamepower force fason ürün en kalitesi nova 2 lite

Nova 2 Lite

Nova 2 Lite al ama gyrosu yok ultimate c2'nin de gyrosu yok gamepower force fason ürün en kalitesi nova 2 lite
Hocam ultimate c2 yi öven çok gördüm hall efeckt felan var nova lite kesin daha mı iyi bu fiyat bandında başka seçenek var mı

Nova lite 2 neden bu kadar oneriliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,124
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri