6750XT R5 5600 2. El SİSTEM ALINIR MI? 25.00TL

Ekran kartı 45 derecelik açıyla duruyor :D

Faturası mevcut ise ufak bir pazarlıkla bana makul geldi. Kartın bir sene daha garantisi var, güzelce test ederek alın gitsin.

Ekran kartın aynısını alt modelini kullanıyorum. Isı değerleri gayet güzel. Pazarlık edilerek alınabilir bence.

uygun gibi parçaları tek tek ikinci elden toplasan 1-2 k fazla verebilirsin. Bende 6650xt asus kullanmıştım memnun kalmıştım.

Bu arada ekleme yapıyım, üzerinde ürünlerin seri numaraları yazılı bir fatura yok ise almayın. Özellikle ekran kartında türlü dümenler dönüyor, söylendiğinden daha eski, madencilikte miyadı dolmuş veya açılmış işlem görmüş olabilir. Aklınızda olsun.

fiyat fena degil gpuda gayet iyi kullandım sessiz soguk kart az bi pazarlıkla al gitsin kanımca

alınır . biraz da pazarlık atarsan dadından yenmez

Arkadaşlar bencede sistem güzel, ama ben bu piyasa da çok tecrübeli değilim. Satın alırken hangi parçaları hangi programlarla test edeceğim konusunda bi fikrim yok. Beni aydınlatırsanız sevinirim.

senin sistemde satılıksa 25kdan bi link bırakta inceleyelim olmadı direk konu acana söyle 25e seninkini alsın cok daha iyi
25e tabıkı satılık degıl konu actıgımda bana 25 30 arası bısı dendı bende bu sıstemle benımkı nasıl aynı para onu anlayamadım

Geri