3-5k Arası monitör önerisi

Reaksiyon skoru
5
Bütçe
5000
Şuanda Asus'un vg249q3a modelini kullanıyorum ikinci ekran olarak alacağım pivot özelliği olursa iyi olur eğer bu fiyata kendi kullandığım monitörden daha iyi olursa şuanki ekranımı da 2. ekran yapabilirim ips panel olsun 144hz geçsin ve renkleri canlı olan bi model istiyorum

msi kağıt üsttünde gayet iyi ama msi monitörlerle alakalı çok şey duydum memnun kalmayan çok kişi var siz kullandınız mı veya bu duruma ne diyorsunuz ?

Normalde bunu almak istiyordum ama hiçbir yerde stok bulamadım
bende var kronik sorunlu bu panel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu bütçede en mantıklı seçeneğin

6k ya kadar da çıkabilirim diye düşünüyorum taksitli alacağım
Sistemim bu buna göre 2k güzel bi fiyatlı varsa onu da önerebilirsiniz

GIGABYTE RTX 3070
16GB RIPJAWS 3200MHZ RAM
INTEL I5-12400F ISLEMCI
ADATA LEGEND 800 SSD
GIGABYTE H610M H V2 DDR4 ANAKART

Eğer 6k ya çıkabiliyorsan Gigabyte'ın bir modeli var onu tavsiye ederim fiyatı da iyi bence özelliğine göre. "25 IPS 240Hz ve pivot.

6k ya çıkabilirim ama bu monitör için değer mi 240hz olduguna bakmıyorum ama msi in renk gamutu vs daha iyi galiba ölçüm cihazlarıyla ölçüğünde ve oda 200fps bunun pivotu var evet ama msi genel olarak daha iyi sanki başka biyerdede msi i önerdiler

6k ya çıkabilirim ama bu monitör için değer mi 240hz olduguna bakmıyorum ama msi in renk gamutu vs daha iyi galiba ölçüm cihazlarıyla ölçüğünde ve oda 200fps bunun pivotu var evet ama msi genel olarak daha iyi sanki başka biyerdede msi i önerdiler
Aslında hemen hemen çoğu aynı paneli kullanıyor arada aman aman bir fark olacağını sanmıyorum.

Aslında hemen hemen çoğu aynı paneli kullanıyor arada aman aman bir fark olacağını sanmıyorum.
evet ve galiba pivot olması önemli masam dar ve 2 ekran yapacağım pivot yararıma olur değil mi birde bunu buldum aynısı sadece hz si daha düşük galiba bi bakabilir misiniz arasında 1k var 40hz için değmez diye düşünüyorum
Bir de msi mag 244f te 10bit (8bit+frc) var bu +frc olduğu için önemsiz mi yoksa yinede çok fazla fark var mı aralarında ?

evet ve galiba pivot olması önemli masam dar ve 2 ekran yapacağım pivot yararıma olur değil mi birde bunu buldum aynısı sadece hz si daha düşük galiba bi bakabilir misiniz arasında 1k var 40hz için değmez diye düşünüyorum
Bir de msi mag 244f te 10bit (8bit+frc) var bu +frc olduğu için önemsiz mi yoksa yinede çok fazla fark var mı aralarında ?
yok hayır aynısı değil, bu attığında pivot özelliği yok. Bu kadar az bir miktar için pivot almak daha mantıklı.

msi kağıt üsttünde gayet iyi ama msi monitörlerle alakalı çok şey duydum memnun kalmayan çok kişi var siz kullandınız mı veya bu duruma ne diyorsunuz ?
hocam olay marka değil model şuan bu bütçede en mantıklı seçenek bu bende bunu sipariş ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,583
Üyeler
190,768
Son üye
Riwi
Geri