İkinci el ekran kartları fiyatlarını boykot ediyoruz!

Reaksiyon skoru
2
Buna param yetmedi sıfırını alayım diye bir tabir var biliyorsunuz. İşte sarı site de yer alan kullanıcılar bunun vücut bulmuş hali. Amacımız kendi kartını Ferrari sanıp fiyatını arşa çıkarıp piyasayı şişirenleri en azından biraz da olsa bilgilendirme amacıyla göstermek ve bu ilanların fiyatı makul yerlere gelene kadar alınmamasını mümkün olduğunca sağlamak. Mantıklı olmayan ilan atın ve olması gereken fiyatı belirleyin. İlgi yoğun olursa diğer kategoriler içinde başlatabileceğimiz düşüncesindeyim. El birliği ile artık bir şeyleri düzeltmemiz lazım. Konu bu forum değil her yer için bilgilendirme zamanıdır. aşağıdaki şekilde ilanları ve gelmesi gereken fiyatı paylaşın. Hem fiyatı düzelince kullanıcılar ihtiyacı olanı alır hem de kimse kazıklanmamış olur.

10 bin TL civarına gelmesi gerekiyor.

6 bin TL civarına gelmesi gerekiyor.

9 bin TL civarına gelmesi gerekiyor.

Ben katılıyorum. Üç sene boyunca ikinci el ekran kartı almıyoruz. Tamam mı?

fark edildiği üzere full al satcı veya dükkan sahibi bunlar,
ölü fiyatlara ölücülük yapıp bir sürü kusur gösterip alıp satarken piyasadaki en temiz ürünler deyip 0 a yakın bazen 0dan pahalı yazanlar işte

Buna param yetmedi sıfırını alayım diye bir tabir var biliyorsunuz. İşte sarı site de yer alan kullanıcılar bunun vücut bulmuş hali. Amacımız kendi kartını Ferrari sanıp fiyatını arşa çıkarıp piyasayı şişirenleri en azından biraz da olsa bilgilendirme amacıyla göstermek ve bu ilanların fiyatı makul yerlere gelene kadar alınmamasını mümkün olduğunca sağlamak. Mantıklı olmayan ilan atın ve olması gereken fiyatı belirleyin. İlgi yoğun olursa diğer kategoriler içinde başlatabileceğimiz düşüncesindeyim. El birliği ile artık bir şeyleri düzeltmemiz lazım. Konu bu forum değil her yer için bilgilendirme zamanıdır. aşağıdaki şekilde ilanları ve gelmesi gereken fiyatı paylaşın. Hem fiyatı düzelince kullanıcılar ihtiyacı olanı alır hem de kimse kazıklanmamış olur.

Evet aşırı pahalı satanlar var olması gereken fiyatlarada satanlar var ama sayısı az. Ve çok saçma olan bir şey daha bu ekran kartı satanlar Furmark testini neden ilana koymazlar ki aklım almıyor her seferinde wp yazmak zorunda kalıyorum…

2. el ürün satmak yerine çöpe atmayı tercih eden biri haline geldim. Tanıdıklarımdan alacak kişilere sadece bilgisayar donanımı satıyorum. Makul denilen fiyatlarla koyunca bile ölücüler yığılıyor. yüksek fiyat koymak zaten mantıklı kalmıyor. Alıcı olarak da 2. el parça almaktan tamamen vazgeçtim. 3 defa ekran kartı aldım üçünde de sorun vardı. Satıcılar gerçek yüzlerini göstermiyor. 2. El olayı bizim ülkemizde tamamen facia durumda.

2. el ürün satmak yerine çöpe atmayı tercih eden biri haline geldim. Tanıdıklarımdan alacak kişilere sadece bilgisayar donanımı satıyorum. Makul denilen fiyatlarla koyunca bile ölücüler yığılıyor. yüksek fiyat koymak zaten mantıklı kalmıyor. Alıcı olarak da 2. el parça almaktan tamamen vazgeçtim. 3 defa ekran kartı aldım üçünde de sorun vardı. Satıcılar gerçek yüzlerini göstermiyor. 2. El olayı bizim ülkemizde tamamen facia durumda.
hocam normal fiyatından alıcı illa bulur hızlıca ama ölücüler dediğiniz gibi onlarda çok yapacak bir şey yok.. 2. El ekran kartı aldım geçenlerde kart yanıyo yanıyor 110 derece falan gördü pg ile iade ettim hemen yani anlayacağınız testsiz ve yüzyüze yada param güvende dışında 2.el bir şey alınmaz

Tamam da facebookta fiyatlar zaten böyle.Bu sahibinden satıcılarıyla alakalı.Örnek:

Ekler

• 1768824651955.webp
    1768824651955.webp
    75.3 KB · Hit: 32
  • 1768824674961.webp
    1768824674961.webp
    15.9 KB · Hit: 33
Köpekbalıkları bile kanın kokusunu bu kadar çabuk alamaz ama alsatçı oksijen israfları teknoloji sitelerine anında damlayıp milletin hakkını gasp ediyor.

sence 3070 ne kadar eder gigabyte aorus master modeli lcd ekranlı

Tamam da facebookta fiyatlar zaten böyle.Bu sahibinden satıcılarıyla alakalı.Örnek:
Hocam hangi gruplarda bulabilirim böyle ekran kartı satan kişileri Dm iletirmisiniz

Hocam hangi gruplarda bulabilirim böyle ekran kartı satan kişileri Dm iletirmisiniz

Hepsine girin.

Hocam haklısınız ancak herkes facebook kullanmıyor. Kullananlar da satıcı güvenilir mi değil mi nasıl emin olsun? Devir kötü bir devir. Sahte referans basmak çok kolay. Ve neden siteyi azıcık dahi olsa düzeltmek yerine alternatif var diyip geçiştiriyoruz ki? 10K ya kim 3050 almak ister Allah aşkına? Bilmeyenleri dolandırıyorlar. En azından burada atacağımız ilanları belki sahipleri görür veya almak isteyenler fark edip uzaklaşır ki kartları ellerinde patlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,923
Üyeler
187,906
Son üye
muhammedd1455
Geri