Hangi Wraith mouseu almalyıım

Reaksiyon skoru
11
Bütçe
4000
Arkadaşlar Merhabalar
Acil Mouse almam lazım ama hangi mouse almam gerek seçemiyorum.
Sizce "Fantech Helios II Pro S","RAWN Leviathan V4" ve "Scyrox V8 8K" sizce hangisini seçmelyimi

farkli bir secenek olan IPI Float 8k oneririm hocam agustostan beri kullaniyorum asiri iyi

Alırken iyi düşün mümkünse o bütçeye başka bir e ticaret sitesinden farklı bir mouse al. wraith ile ilgili çok şikayet var kapalı kutuyu bile iade almıyorlar. ben a9 pro aldım forumdakilerin önerisi üzerine ama bir problem çıkmadı neyseki

farkli bir secenek olan IPI Float 8k oneririm hocam agustostan beri kullaniyorum asiri iyi
Teşekkürler Hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alırken iyi düşün mümkünse o bütçeye başka bir e ticaret sitesinden farklı bir mouse al. wraith ile ilgili çok şikayet var kapalı kutuyu bile iade almıyorlar. ben a9 pro aldım forumdakilerin önerisi üzerine ama bir problem çıkmadı neyseki
Hocam aslında +2 yıldan fazladır kablolu Rog Keris kullanıyorum gönlüm asustan yana ama ücreti beni zora sokuyor.Forumlarda hep wraith övüyorlar diye bakmıştım.

Teşekkürler Hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aslında +2 yıldan fazladır kablolu Rog Keris kullanıyorum gönlüm asustan yana ama ücreti beni zora sokuyor.Forumlarda hep wraith övüyorlar diye bakmıştım.
Asus falan ekipman tarafında çok pahalı teknik servisle uğraşmamak için fahiş fiyattan satılıyor bence. 4000 lirayı dediğim şekilde riske atabilirsen al. ürün bozuk olduğunda tamirini yapıyorlar ama iade yapmıyorlar bilgin olsun thh ye verincede sen unutana kadar savunma yolluyorlar

Geri