Niye MSI istediğinizi öğrenebilir miyim? Zira bu sene (2025) MSI dizüstülerinin büyük bir çoğunluğu rakiplerinden ekran kartı anlamında daha düşük güçte çalışması sebebi ile beğenilmedi.bütçe 70-80 kaliteli uzun süre götürecek üzmeyecek tercihen msi laptop önerisi yapabilicek varmı ?
gamegaraj r9t ryzen 9 rtx5070 modelini aldım daha yeni neden msi istiyorum bilmiyodum gamegaraj alarak iyi mi yaptım onu da bilmiyorumNiye MSI istediğinizi öğrenebilir miyim? Zira bu sene (2025) MSI dizüstülerinin büyük bir çoğunluğu rakiplerinden ekran kartı anlamında daha düşük güçte çalışması sebebi ile beğenilmedi.
İyi yaptınız. Ben çok memnunum.gamegaraj r9t ryzen 9 rtx5070 modelini aldım daha yeni neden msi istiyorum bilmiyodum gamegaraj alarak iyi mi yaptım onu da bilmiyorum
Benim tek 32 GB olan model.aynı model mi r9 rtx 5070 76bin 9 taksit olunca bir de almak istedim
Evet memnunum.bende 32 aldım memnun musun hocam soğutması fan sesi ekranı vs nasıl acaba
teşekkür ederim hocam inşallah güzel sorunsuz gelir beklemedeyizEvet memnunum.
Laptop ta oyun modunda özelleştirme kısmında voltaj ayarlaması yapabiliyoruz.
İşlemci voltaj 55e ayarlıyorum. Max 75 oluyor.
Sessiz laptop bence.
Kullanmasını bilene güzel. Kasa da güzel.
Hayırlı olsun şimdiden. Laptop yükseltici almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz.teşekkür ederim hocam inşallah güzel sorunsuz gelir beklemedeyiz
Bunu aldım.teşekkürler, hiç anlamam laptop işinden :/ hep masaüstü kullandım