UltimateGuide
80+
- Reaksiyon skoru
- 118
- Konu Sahibi Konu Sahibi
aynen öyle düşünüyorum hocam birazdan sipariş vereceğim.sıcaklıkların iyi ise akışda iyi ise o zaman kablo felen uğraşılmaz![]()
aynen öyle düşünüyorum hocam birazdan sipariş vereceğim.sıcaklıkların iyi ise akışda iyi ise o zaman kablo felen uğraşılmaz![]()
Yt de biri geçen haftaları çekip koyuyor, muhtemelen kendileri2,5k olan 71 CFM e sahip 1,5k olan 61,2CFM çok fark eder mi?
incehesaptan baktıysanız geçmiş haftlarda nelerin geldiğini nasıl anlıyoruz hocam? henüz almadım eğer bu hafta da gelirse ordan alayım.
gerçekten çok kral bir kart ya ses yok sıcaklık yok full yükte 62 derece üzerini görmedim çok serin kart ayrıca tasarımı çok başarılı kablo yok en azından sende de varmış ama daha iyileri nasip olsun hocam.
link hocam?Yt de biri geçen haftaları çekip koyuyor, muhtemelen kendileri
Hocam bu reversenin özelliği ne neden bu fan da buARKADAŞLAR REVERSE FAN ARAYIŞINDAYIM VE BUNLARI BULDUM 2,5 OLAN MODEL FANLARIM İLE UYUMLU DİĞER MODEL BENZERİ AMA TAM UYUMLU DEĞİL FAKAT 1.5 SİZCE FİYAT FARKINA DEĞER Mİ?
2.5 OLAN MODEL
1.5K OLAN MODEL
SİSTEMİMİN İÇİ BU ŞEKİLDE YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR.
son video 2 yıl önce kanka haberin var mı![]()
reverse modeller ters bıçak mantığı ile çalışır hocam çünkü akvaryum kasalarda fanı ters çevirmek ve airflow yapmak yerine düz takarsın ama yine airflow yani içeriye hava verir buda görüntüyü bozmaz. Attığın fan daha pahalı bu arada.Hocam bu reversenin özelliği ne neden bu fan da bu
fan değil bunun mesela rpm si cfm si daha yüksek![]()
Cooler Master SickleFlow Edge MFX-B2DW-25NP2-R2 1x120mm ARGB Beyaz Kasa Fanı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Reverse olmayan modeller egzoz görevinde çalışır.Bunu intake yani içeri hava alcak şekilde yapmak için ters çevirmen gerekir buda kötü görüntüye sebep olur çünkü fanın arkasındaki iskeleti görürsün ve rgb yi kapatır bu fotodaki gibi olur yani.Reverselerde böyle bişi yok fanın ön yüzü gözükcek şekilde koyarsın ve fan içeri hava alacak şekilde çalışır.Hocam bu reversenin özelliği ne neden bu fan da bu
fan değil bunun mesela rpm si cfm si daha yüksek![]()
Cooler Master SickleFlow Edge MFX-B2DW-25NP2-R2 1x120mm ARGB Beyaz Kasa Fanı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
evet hocam aldım şipariş ettim henüz gelmedi gelince konuyu güncellerim. Ama kullanıcıları baya memnunAldınız mı şu asiahorse dawn pro fanlardan nasıllar?
bu site güvenilir mi nereden geliyor ürün ve ne kadar sürüyor tahmini?evet hocam aldım şipariş ettim henüz gelmedi gelince konuyu güncellerim. Ama kullanıcıları baya memnun
istanbul maks 1 hafta ve tabiiki güvenilirbu site güvenilir mi nereden geliyor ürün ve ne kadar sürüyor tahmini?