❌İndirim Bitti! Alienware 16 İ7-240H 16GB 1TB SSD RTX5060 QHD LAPTOP 🔥49.999₺ (Peşine 9 Taksit )

1768853536455.webp

Kasım indirimlerinde gördüğüm en mantıklı laptop buydu 43.500 e çok az satıldı arada ram ssd krizi daha da büyüdü yüksek ihtimal alienware paneli daha iyidir 9 taksitle mantıklıymış
Dipnot: alienware 80w ekran kartına sahipmiş ekranı da pek iyi değilmiş o yüzden olması gereken fiyat diyebiliriz

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
Kasım indirimlerinde gördüğüm en mantıklı laptop buydu 43.500 e çok az satıldı arada ram ssd krizi daha da büyüdü yüksek ihtimal alienware paneli daha iyidir 9 taksitle mantıklıymış
Hangi kasaydı bu clevo tongfang msi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lenovonun vardı da hem paneli hem pil performansı iyi değildi. Üniversiteye gideceğimden pile de önem verdim
Fiyat biraz fazla olmuş ama f16 güzel cihaz değer hocam

Fiyat biraz fazla olmuş ama f16 güzel cihaz değer hocam
Hocam aldığımda en ucuz bu fiyatları görmüş. Valla mantıklı geldi. Tek sorunsuz 5060 laptop buydu piyasada. Diğerlerinde hep bi kusur var yok ekranı kötü yok servisi kötü bilmem ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun pili iyi gidiyor mu ki? Gidiyorsa iyi valla ben gaming olup pili birkaç saatten fazla giden cihaza denk gelmedim hiç.
Valla hocam 5 saat civarı gidiyor normal kullanımda

Hocam aldığımda en ucuz bu fiyatları görmüş. Valla mantıklı geldi. Tek sorunsuz 5060 laptop buydu piyasada. Diğerlerinde hep bi kusur var yok ekranı kötü yok servisi kötü bilmem ne
Hepsinde var hocam o şans meselesi teknoloji işi her markanın iyi modeli var mesela asusta da f15 iyi değil f16 iyi

Geri