başka biri yok ki hocam.Açıkladı da insan aklına nasıl söz geçirsin gittiği yere kadar denedik işteBaşka biri varken daha niye böyle bir hareket yapıyorsun? Bütün klişelerle açıklamış durumu sana daha ne desin alnına istemiyorum mu yazsın? Ortam müsait olsa tabii ki de doğum gününe girildiği dk yazman gerekirdi.
Yaşın kaç bilmiyorum ama bu kadının dümdüz sana benim kafada daha iyi seçenekler var deme şekli. Biri olabilir de olmayabilir de ama sana ikna olmadığı ortada. Kimse, bu dönem ailevi sorunlarım var, bu dönem sınava odaklanacağım vb. gibi sebepler ile hoşlandığı insanla iletişim kesmez. Yani kibarca reddetmiş bu durumda yapman gereken mesafe koymak. Ömrün boyunca kimse sana gelip "ya Berkcan ile bir süredir denk geliyoruz, ofiste kahveye beraber çıktık birkaç kez, yeni biri olunca da heyecan geldi ben ona geçeceğim bayyy" demeyecek. Sen çok iyi birisin ama ben yapamadım, bu sıralar kafam karışık, biraz ara verelim mi falan diyecekler.başka biri yok ki hocam.Açıkladı da insan aklına nasıl söz geçirsin gittiği yere kadar denedik işte
Öyle bir insan olduğunu düşünmüyorum hocam 19 yaşındayım 1 yıldır birlikteydik.İkimizde birbirimizin ilk sevgilisiydik zaten.Bir durum yaşadığını ilişki kaldıracak durumda olmadığını söyledi artık bilemiyorumYaşın kaç bilmiyorum ama bu kadının dümdüz sana benim kafada daha iyi seçenekler var deme şekli. Biri olabilir de olmayabilir de ama sana ikna olmadığı ortada. Kimse, bu dönem ailevi sorunlarım var, bu dönem sınava odaklanacağım vb. gibi sebepler ile hoşlandığı insanla iletişim kesmez. Yani kibarca reddetmiş bu durumda yapman gereken mesafe koymak. Ömrün boyunca kimse sana gelip "ya Berkcan ile bir süredir denk geliyoruz, ofiste kahveye beraber çıktık birkaç kez, yeni biri olunca da heyecan geldi ben ona geçeceğim bayyy" demeyecek. Sen çok iyi birisin ama ben yapamadım, bu sıralar kafam karışık, biraz ara verelim mi falan diyecekler.
Yine de değer veriyorum, kutlayacağım, umut ekmektir diyip yazmak istiyorsan gün içinde herhangi bir zamanda kutlarsın. 00.00'da bu mesajı atmak biraz simp'lik olur bu saatten sonra.
Rahatsız etme öyleyse. Birisine kendini zorla sevdirteceksen sonrasında başın çok dert çekecek emin ol.Öyle bir insan olduğunu düşünmüyorum hocam 19 yaşındayım 1 yıldır birlikteydik.İkimizde birbirimizin ilk sevgilisiydik zaten.Bir durum yaşadığını ilişki kaldıracak durumda olmadığını söyledi artık bilemiyorum