🔥İndirim ASUS ROG STRIX OLED 26.5 inç 360 Hz XG27ACDNG - 31.999 TL

Chitragupta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
242

Akakçe'ye göre en düşük fiyattaymış.

asus oled-1.webp

vade farksız taksit niye koymazlar ki her sitede var artık peşin para bağlıcaksak bu fiyat farkının bir anlamı yok.

vade farksız taksit niye koymazlar ki her sitede var artık peşin para bağlıcaksak bu fiyat farkının bir anlamı yok.

Doğru. Hazır parası olanın tercih edebileceği bir ürün gibi şu an bu site özelinde.

35 e XG27AQWMG varken bu neden tercih edilmeli merak ettim

Stokta yok, tandem vs qd?
Bu 32k olan glossy mi?
3.gen qd-oled çıkalı bir sene olmuş, yeni ve güncellenmiş paneli duyurulmuş, yeni modellerde benzer fiyatlardan satılırken, buna 32 vermek iyi bir fikir değil bence.

edit: panel parlak olmasa bile semi-glossy yani glossy tandemler ile aralarında samsung matlar kadar uçurum yok.

3.gen qd-oled çıkalı bir sene olmuş, yeni ve güncellenmiş paneli duyurulmuş, yeni modellerde benzer fiyatlardan satılırken, buna 32 vermek iyi bir fikir değil bence.
Hani nerede dediğin monitör?

Attı arkadaş tmm. Ben mat monitör almak iatiyorum glossy gözümü çok yordu. 9070xt 9800x3d ile kullanıcam ne almak mantoklı?
Bende bakınıyorum XG32UCWMG almıştım sattım. Full mat kaplama tercih ediyorsan samsung oled tarafına bakabilirsin.

Bende bakınıyorum XG32UCWMG almıştım sattım. Full mat kaplama tercih ediyorsan samsung oled tarafına bakabilirsin.
AQDMG olan 240 Hz denedim, aşırı gray banding ve yansıma gözümü yordu

Şuanda tandem oled mi yoksa 3.nesil QD-oled mi almak mantıklı? Genel olarak woledlerin biraz daha problemli olduğu söylendiği için hala 3.nesil qd-oled in daha mantıklı olduğunu söyleyenler de var. Bilgili olanlar aydınlatabilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,827
Üyeler
190,275
Son üye
mqri
Geri