Oyun Projem - Depth of Space

bu oyuna çok benziyormuş.

Merhaba hocalarım. 2 gün boyunca sci-fi türünde bir saldırı drone modelledim. Drone'un modellemesi bitti, geriye yalnızca renklendirmesi kaldı. Öncesinden sizlere modeli göstermek isterim. Sizce nasıl görünüyor? Geri bildirimlerinizi bekliyorum.

Ekler

• dronemodel_1.webp
    dronemodel_1.webp
    6.9 KB · Hit: 37
  • dronemodel_2.webp
    dronemodel_2.webp
    7.7 KB · Hit: 34
  • dronemodel_3.webp
    dronemodel_3.webp
    9.4 KB · Hit: 38
  • dronemodel_4.webp
    dronemodel_4.webp
    15.1 KB · Hit: 36
Merhaba hocalarım. 2 gün boyunca sci-fi türünde bir saldırı drone modelledim. Drone'un modellemesi bitti, geriye yalnızca renklendirmesi kaldı. Öncesinden sizlere modeli göstermek isterim. Sizce nasıl görünüyor? Geri bildirimlerinizi bekliyorum.
Kanatlar biraz daha büyük olsa mıydı sanki

Merhaba hocalarım. Geri bildirim üzerine drone kanatlarını daha da büyüttüm. Güncel halini paylaşıyorum, ayrıca kanatların önceki ve şimdiki halini kıyaslayan bir görsel de bırakıyorum.

Ekler

• dronepicture_1.webp
    dronepicture_1.webp
    9.3 KB · Hit: 22
  • dronepicture_2.webp
    dronepicture_2.webp
    10.2 KB · Hit: 18
  • dronepicture_3.webp
    dronepicture_3.webp
    12 KB · Hit: 21
  • karsilastirmagorseli.webp
    karsilastirmagorseli.webp
    10.5 KB · Hit: 21
hocam kanatların duruşu da aynı gövde gibi bombeli olsa nasıl görünür acaba

Merhaba hocalarım. Geri bildirim üzerine drone kanatlarını daha da büyüttüm. Güncel halini paylaşıyorum, ayrıca kanatların önceki ve şimdiki halini kıyaslayan bir görsel de bırakıyorum.
Müthiş duruyor hocam ellerinize sağlık

Demosu ne zaman çıkar acaba hocam?

Müthiş duruyor hocam ellerinize sağlık
Teşekkür ederim hocam.
Post automatically merged:

Demosu ne zaman çıkar acaba hocam?
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim hocam. Demo için net bir tarih veremiyorum, şu anlık modelleme ile uğraşıyorum, ancak silahların sistemi, ateş etme hissiyatı, oyunda etkileşime girilen nesnelerin nasıl olduğu, düşman yapay zekası, düşman ragdoll sistemi ve optimizasyonun işleyişini gösteren bir demo yayınlayabilirim. Demoyu burada paylaşacağım ve sizlere haber vereceğim. Tekrardan teşekkür ederim.
Post automatically merged:

hocam kanatların duruşu da aynı gövde gibi bombeli olsa nasıl görünür acaba
Kanatların duruşuna da detay ekledim hocam, şu an renklendirmesini yapıyorum, tam ve renklendirilmiş halini paylaşacağım.

Son düzenleme:
Geri