Arkadaşlar kafayı yicem bilgisi olan varsa lütfen yardım edebilirmi kasayı topladım vatandan inno3drtx5070 ryzrn 5 7500f coolermaster 250mm sogutma 16gb ddr5 ram gigabyte anakart 650w psu var sistemi açınca islemci 56 derecelerde basliyo sonra bosta bekleyince 27 ye kadar dusup o civarda duruyo ama 15 20 dakika sonra bi anda fiş çekmiş gibi ışıklar fanlar ekran gidiyo geri actigimda ise masaustunde bile yaptigim yer degisiklikleri geri alinmis oluyo yazilimdandir dedim yeni w11 kurdum yaramadi yazilimdan sivi sogutmayi oynadim islemedi dedim islemci isiniyodur onandir yani sivi sogutma nasil yetmez dedim insanlar bu islemciyi stok fanla sogutuyo gecen gun biraz borulari oynadim hava kabarcigi sorunu okumustum sonra bi biraktim arkada oyun inerken 4 saat falan acik kaldi sonra kapandi sonra sistrmi zorlicak oyun oynayom deneyim dedim forzada full ayarlarda islemci 45 i gecemdi ve kapanmadı anlamadim vatanda toplandi herseyi garantisi varmidir goturunce serviste bakilirmi nilgosi olan lutfen yardim etsin