❌İndirim Bitti! Dior Sauvage Parfum Edp 100 Ml 1300TL

Orijinal değildir bu fiyata

Doldurma parfüme 1300 lira kim veriyor yav

Banada öyle geldi bu aralar çok indirim oluyor dikkatimi çekti kullanam ama atmak istedim dediğiniz gibi çakma büyük ihtimal

Banada öyle geldi bu aralar çok indirim oluyor dikkatimi çekti kullanam ama atmak istedim dediğiniz gibi çakma büyük ihtimal
Cemil kozmetik, Şeyda beauty gibi bir markadan ve pttavm, pazarama gibi yerlerden orijinal parfüm bulma ihtimalin yok. Türkiye çoğu şey gibi bunun cenneti olmuş durumda. Boyner, beymen sağlayıcılarından bile sahte parfüm geldiği oluyor şikayetlerden görebilirsin. Onlar da farketmeden rafta satıyor (umarım). Parfüm fiyatları da saat gibi çoğu zaman sabittir zaten. Orijinali bir yerde 7800 lirayken başka bir yerde 900 lira olamaz. Ürünü alacağın fiyat üç aşağı beş yukarı bellidir yani 6 aşağı olan sahtedir.

Bu arkadaş da %99.99 sahte.

genelde parfüm alırken internet üzerinden değil önceden alışveriş yaptığım yerleri seçiyorum yine seyahatteysem ve alamamışsam yanıma önceden aldığım siteyi tercih ediyorum ,saat ve gözlük için de bunlar geçerli. Zaten az çok tahmin edebilirsiniz fiyatı yurtdışında bile vergisiz ne kadar olduğunu araştırırsanız az çok tr de bu fiyatlara satmanın imkansız olduğunu bilirsiniz.

Geri