Razer BlackShark V2 X kablolu kulaklık siyah alınır mı?

ryrimm

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar şu an machenike GX30 kullanıyorum çok cızırtı yapıyor ayrıca gürültü engelleme açmama rağmen arkadaşlarla falan konusurken her şey karşı tarafa gidiyor hadi bunu da geçtim 7.1 kullanıyorum ses kasmada çok zorluk çekiyorum internette gezinirken bu kulaklıga denk geldim önerir misiniz? Fifine önerenler oldu ama Fifine bana biraz belli olmayan bir marka geldi yani önerilerinize açığım bütçem 1500-2000 hadi belki 2500 olabilir.

v2x 2200 fiyatı var internettre bence buna çok. cızırtı sorunu yapıyor kulaklığın üstündeki ses düğmesi. en sona kadar açınca bi tarafdan ses azalıyor bi tık kısınca düzeliyor. onun dışında sorun görmedim mikrofonu yeterli ama fiyatı fazla.

Hayır, jak girişli bir kulaklık ses kalitesi GX30, H2002P göre geride kalıyor. Hem ses az hem de boğuk gelecektir. Ses kartın iyiyse belki alınabilir, ama açıkcası malzeme kalitesi de kulak pedi hariç ₺600-1000 arası kulaklıklar ile yarışır. Kablosuz garip bir plastik, kulak pedlerinin olduğu kasa sert ve düşerse kırılacak kalitede bir plastik.

Geçenlerde ₺1500 almıştım, açıkcası döviz bu kadar şişmiş olmasa ben ₺1000 altına satılırsa alın derdim. Tek avantajı dediğim gibi kulak pedi büyük, kulağı sarıyor ve iç kısmı kumaşımsı ve serin bir yapıda.

Geri