Superonline'da ping sorunu yaşamayan var mı?

Sadece Valorant oynuyorsan herhalde sorun yaşatmaz. Ama yurtdışı sunucularına bağlanacaksan halen berbat. Hız falan önemsiz, portları rezalet ve uyguladıkları sansür de çok ağır belirteyim. Bizim eve de geldi altyapı geçmedim.

Turkcell bayağı ballı bir yandaşta ve açıkcası müşteriyi falan dinledikleri de yok. Yayın yaparsın, yayın yaptığın sunucularda yüksek ping verip yayında kare atlaması yaşatır. BF6 beta dönemi oynayan her Turkcell'i ping ve oyuna girişte hata alıyordu. Belki halen sorun yaşıyorlardı bilmiyorum, çünkü çıktığı ilk hafta Mirliva'nın sohbete sadece Turkcell'i olanlar şikayete ve çözüm arayışına geliyordu.

VDSL ADSL altyapıda sorun yaşarsın fiberde o kadar sorun olmaz fiberde jitter ya da kopma yaşarsın o da evin içindeki hatla ilgiliyse şanslısın yoksa geçmiş olsun dolap ev arası sıkıntı olursa zor olur onun haricinde sansüronlinenın politikaları dışında bir sorun yok. Gigabit kendi altyapısı varsa şahane (sansüre rağmen)
dolap ev arası sorun varsa niye sorun olsun kanka yeni kablo çekilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende fiber altyapı başvurusu yapmayı düşünüyorum memnun musunuz
ben fiber kullanmıyorum yok mahallemde ama superonline da çalışıyorum fiber çekiyoruz dairelere

Bizim burda hiç altyapı yokta nerden başvurabilirim
dolap ev arası sorun varsa niye sorun olsun kanka yeni kablo çekilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben fiber kullanmıyorum yok mahallemde ama superonline da çalışıyorum fiber çekiyoruz dairelere

Mağzada çalışan bi tanıdık varda
mağazalar hikaye kanka turkcell heryerde taşeron firmayla çalışır kurulumları yapan firmanın ofisini bulman lazım superonline bayisini yani ana ofis ordakilere başvurman lazım birde binada 5 6 kişi alması lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,264
Üyeler
188,223
Son üye
hashiramaxd
Geri