Olabilir kafadan 2 katı o kart 6500XT nin.Mantıklı bir takas mı sizce yapılır mı?
Kart sorunsuz ve temizse gayet makul, yapılır.
tv ye nasıl baglamıs kartı ?Kartta bir sorun yok sınırsız açılan furmark testinde 63 max şeklinde geziyordu kartıda gördüm iyi duruyor. Şöyle bir olay var satıcı arkadaş tvye bağlamış kartı tvden kaynaklı bir ekranda dalgalanma olduğunu söyledi ekran kartında sorun olma ihtimali var mıdır diye şüphelendim. Elden takaslayacağız.
tv ye nasıl baglamıs kartı ?
Ne şekilde ve hangi aparat(lar), arabirim ile bağlamış o önemli. Monitöre sorunsuz görüntü veriyorsa bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.Kartta bir sorun yok sınırsız açılan furmark testinde 63 max şeklinde geziyordu kartıda gördüm iyi duruyor. Şöyle bir olay var satıcı arkadaş tvye bağlamış kartı tvden kaynaklı bir ekranda dalgalanma olduğunu söyledi ekran kartında sorun olma ihtimali var mıdır diye şüphelendim. Elden takaslayacağız.
Ne şekilde ve hangi aparat(lar), hangi arabirim ile bağlamış o önemli. Monitöre sorunsuz görüntü veriyorsa bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
monıtorde calıstırırsınız yarın ya da sımdı occt vram testı de ısteyebılırsınKasadan hdmi ile bağlamıştır muhtemelen tv ekranına. Sorgulamadım onu.
Gidip canlı görme imkanı yoksa video isteyebilirsin, yük altında/oyun esnasında ekrana nasıl görüntü veriyor görmüş olursun. Diğer söz konusu benchmark testlerini de uygulayıp paylaşsın mümkünse.Arkadaş bir sorunu yok dedi ama ben şüpheci bir insan olduğum için dolandırılma korkusu var.