SAMSUNG 9100 PRO 8TB Gen5 60929 TL 🔥🔥🔥

HuseyinBy01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,060
8TB ssd de almayıverin

Yurtdışında 45.000tl
Yurtdışında değiliz ve herhangi bir problem çıksa Türkiye içerisinde garanti kapsamına girmiyor. Zaten piyasaya bakarsan en ucuz 8TB modül 65-70 civarındayken Gen5 olan ve böylesine kaliteli bir modelin piyasanın altında fiyata gelmesi gayette sıcak fırsat. Zaten 61÷8 yapsan TB başına 7.6K küsur yapıyor güncel olarak aynı paraya üst segment Gen4 bulamıyorsun.

Attım hafızaya beyin bedava

Yurtdışında değiliz ve herhangi bir problem çıksa Türkiye içerisinde garanti kapsamına girmiyor. Zaten piyasaya bakarsan en ucuz 8TB modül 65-70 civarındayken Gen5 olan ve böylesine kaliteli bir modelin piyasanın altında fiyata gelmesi gayette sıcak fırsat. Zaten 61÷8 yapsan TB başına 7.6K küsur yapıyor güncel olarak aynı paraya üst segment Gen4 bulamıyorsun.
Bu ssd'yi kullanacak adam video edit veya 3d tasarım işleri yapıyordur. Yurtdışına çıkması 1 tane uçak biletine bakar. Gider yurtdışına 2gün bundan 4 tane alır gelir üstüne bir güzel tatil yapmış olur. Yani sıcak fırsat olması için en azından yurtdışı ile aynı fiyatta olması lazım ki sıcak fırsat olsun aksi halde ürün önerisi bu sıcak fırsat değil kaldı ki bu forumda bu konuyu okuyup kimse bu ssd'yi almayacak.

Son düzenleme:
serverlarda kullanılabiliyor arkadaşım Türkiyede top20 hosting şirketlerinin birinin sahibi amerikada yaşıyor
870 evo sata ssd takmış serverlara ömrü 300 tb sanırım 1600 tbde teklemeye başlamış 2-3 ay sonrada yanmış ve doğal olarak toplam yazılan tb görünmeyince garantiden değişmişler
özellikle 9100 pro 1600 tb'ı bırak 160000 tb'da bile sağlam çalışır
ben yaklaşık 10 yıldır ssd kullanıyorum 20 farklı ssd kullanmışımdır tüm ssdlerimi toplasam 300 tb yazma anca olmuştur

Geri