SAYISAL İLK 1000 YAPILIRMI

onuria61

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar 11. sınıf 2. döneme kadar adam gibi hiç çalışmadım şuan 15 tatile girdim hedefim sayısal ilk 1000 sizce bu zamandan sonra yapılır mı geç mi kaldım

tyt netlerim :
türkçe : 30 net (dil bilgisi ve noktalama bilmiyorum)
sosyal : 18 net
matematik : 20 net (geometri ve bazı konuları bilmiyorum)
fen : 8 net (fen 0 sadece bildiklerimle 8 net falan)

11. sınıf 1. döneme kadar matematik kimya konularım eksiksiz çok iyi anladım fizikten eksiklerim var biyoloji 0 onu çalışcam bu hafta

obp : 85 falan olcak herhalde fen lisesine gidiyorum çalışmadım keşke çalışsaydım

okuldaki 1.ler falan 80-90 net yapıyo görünce baya panik yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

genellikle ezberim kötü ondan en sevdiğim ders matematik oldu hep şu zamana kadar matematik çalışmak aşırı zevk veriyor ondan biyoloji falan hep eksik oluyor genellikle mantığıyla anlıyorum işi hiç ezberle aram yok

yapılabilir ama ilk 1000 zor duruyor obp yüksek olsa daha imkanlıydı ama şuan için netlerin düşük

millet kirik obpyle tip kazaniyor sen obp korkutuyor diyorsun, cevre etkenlere kulaklarini kapat. inanmiyorsan binme bu gemiye
tıp kazanılır mesele değil o ilk 1000e girmek dediğin çok basit bir iş değil sonuçta çok çalışmak gerekli

millet kirik obpyle tip kazaniyor sen obp korkutuyor diyorsun, cevre etkenlere kulaklarini kapat. inanmiyorsan binme bu gemiye
ki artık 85 obp kırık diye geçiyor öylede saçlık bir durum var

yapılabilir ama ilk 1000 zor duruyor obp yüksek olsa daha imkanlıydı ama şuan için netlerin düşük

tıp kazanılır mesele değil o ilk 1000e girmek dediğin çok basit bir iş değil sonuçta çok çalışmak gerekli

yapmasi gereken rakiplerinden 2-3 net fazla yapmak seneye 1kya girmek kac net ister bilemem.
2021 gibi bir sinav senaryosunda 1. bile olabilir 😃

11. sınıf 2. dönem için netler kötü mü aga ya peki 10k veya 5 k da mı yapılmaz

haklısın aga yapacak bir şey yok elimden geleni yapıcam artık tıp istiyorum

11. sınıf 2. dönem için netler kötü mü aga ya peki 10k veya 5 k da mı yapılmaz

haklısın aga yapacak bir şey yok elimden geleni yapıcam artık tıp istiyorum
yapman gereken sey yaz bitmeden tyt bitirmek. her siralamayi yaparsin cevre etkenlere kulagini kapat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,822
Üyeler
189,734
Son üye
Cengiz.turk
Geri