- Reaksiyon skoru
- 186
Bana dün çıkmıştı bu, kendimi baya şanslı sanmıştım 
Ayın 21 inde yaptım interner lazımdı 20gb yazınca sevindim haftasonu olması üzdü.
Peki sen 1 haftayı nasıl anladın kampanya sadece haftasonları kullanılabiliyor. Oradaki 1 hafta ibaresi şu demek sen cumartesi sil süpür yaptıysan cumartesi-pazar kullanırsın sonraki hafta cumartesi ise hangi saat yaptıysan o zamana kadar kullanırsın. Yani ortalama 2 gün falan kullanırsınoo güzel oldu eyv
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 hafta yazıyor 2 günü nerde okudun
Bimcell candır ya.bakalım Bimcell için de geçerli olacak mı acaba![]()
İyi oku veya okuduğunu iyice anlamaya çalış, zaten millet anlamasın kazık usturuplu olsun diye böyle şeyler çok küçük puntolarla veya dikkat çekmeyecek şekilde lanse edilir ama burda net yazıyor, ayrıca çoğu kullanıcı da ÇEKMİYIR demiş, beş para etmez hizmetin bonusu olsa da iş göremeyebiliyor, dikkat etmek gerek.1 hafta yazıyor 2 günü nerde okudun
Hocam hala yapamadıysanız eğer Türk telekomun uygulamasına girdikten sonra aşağıda ki işlemler sekmesine tıklayın daha sonra açılan pencere de sil süpür yazacak ona tıklayın bulutlar gelip geçecek daha sonra parmağınızla ekranı siliyor gibi yapacaksınızSil süpür diye bir uygulama bulamadım app da. Nereden başvuru yapacağız yararlanmak için?