🔥İndirim Türk Telekom Bedava 20 cigolayt internet

isterse 100gb versin çekmiyor bi de utanmadan 5g ye hazırız yazmışlar patlarsın

oo güzel oldu eyv
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 hafta yazıyor 2 günü nerde okudun
Peki sen 1 haftayı nasıl anladın kampanya sadece haftasonları kullanılabiliyor. Oradaki 1 hafta ibaresi şu demek sen cumartesi sil süpür yaptıysan cumartesi-pazar kullanırsın sonraki hafta cumartesi ise hangi saat yaptıysan o zamana kadar kullanırsın. Yani ortalama 2 gün falan kullanırsın

bakalım Bimcell için de geçerli olacak mı acaba :D
Bimcell candır ya.
Boşta beklerken silsüpürden haftalık 10gb çıktı
Telekom arızası vardı, bimcell mesaj yolladı 150 yükle haftalık 50gb verdi,
sonrasında haftalık 2gb çıktı,
Şimdi silüpürden haftalık 10gb çıktı.

Aktif değil belki ondan çıkıyor ama ben şaşırdım açıkçası.

Aldım eyw

2.'liğin neyini kutluyorlar, sonuncu olmamayı mı? Zaten 3 operatör var.

1769106860803.webp

6 aylık beleş 100gb selfy kampanyası var diye Turkcelden geçtim lanet olsun çekmiyor çekmiyoooorrrr :)

1 hafta geçerli ama sadece haftasonu kullanılabiliyor yani 24-25 ocak'ta kullanılabiliyor

1 hafta yazıyor 2 günü nerde okudun
İyi oku veya okuduğunu iyice anlamaya çalış, zaten millet anlamasın kazık usturuplu olsun diye böyle şeyler çok küçük puntolarla veya dikkat çekmeyecek şekilde lanse edilir ama burda net yazıyor, ayrıca çoğu kullanıcı da ÇEKMİYIR demiş, beş para etmez hizmetin bonusu olsa da iş göremeyebiliyor, dikkat etmek gerek.

Sil süpür diye bir uygulama bulamadım app da. Nereden başvuru yapacağız yararlanmak için?
Hocam hala yapamadıysanız eğer Türk telekomun uygulamasına girdikten sonra aşağıda ki işlemler sekmesine tıklayın daha sonra açılan pencere de sil süpür yazacak ona tıklayın bulutlar gelip geçecek daha sonra parmağınızla ekranı siliyor gibi yapacaksınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,307
Üyeler
188,738
Son üye
han1099
Geri