🔥İndirim DeepCool Mystique 360 İşlemci Sıvı Soğutucu 5.999TL

Alpha45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
529
Son 1 yılın en düşük fiyatı, satıcı Hepsiburada Amerikan e-ticaret sitelerinde ucuz 160 dolar civarı gördüm. Eksi olarak biraz sesli sesli bir soğutucu olduğu söyleniyor onu da göz önünde bulundurun. Fiyatına göre iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Arctic liquid freezer III 360mm mi bu mu

Arctic LF III 280 mi bu mu :D

Arctic LF III 280 mi bu mu :D
Hala ALF :ROFLMAO:, 280 ile 360'ın pek farkı yok hatta, 280'nin genellikle fanları daha sessizdir. Bu aio'nun ekranını pek kullanışlı bulmuyorum. Açıkçası 6k ya çıkıyorsan 8k ya da çık derim. Lian Li fln al. ASUS Önerirdim ama onların ucuz LCD ekranlı aiolarında ekranı pek özelleşmiyor. En mantıklısı Thermalright oluyor.

Hala ALF :ROFLMAO:, 280 ile 360'ın pek farkı yok hatta, 280'nin genellikle fanları daha sessizdir. Bu aio'nun ekranını pek kullanışlı bulmuyorum. Açıkçası 6k ya çıkıyorsan 8k ya da çık derim. Lian Li fln al. ASUS Önerirdim ama onların ucuz LCD ekranlı aiolarında ekranı pek özelleşmiyor. En mantıklısı Thermalright oluyor.
Şuan ALF III 280 4800 TL 9800x3d için sence değer mi? Nzxt h7 flow 2024de üste takıcam. Öne de 3 tane p14

Bu videoya göre Deep coolun verdiği değerler daha iyi sıcaklık olarak
1200 TL daha pahalı DeepCool. Değmez gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9800X3D için beyaz öneri var mı başka? Bütçe tam 5K hava soğutucu mu alsam

1200 TL daha pahalı DeepCool. Değmez gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9800X3D için beyaz öneri var mı başka? Bütçe tam 5K hava soğutucu mu alsam
Hava soğutucu o işlemciyi soğutmaz bence hocam, almışken sıvı soğutucu al fikrimce

1 ay kadar önce 6500’e almışım. Önerir miyim emin değilim.
Öncelikle, pompa sesi var.
Ayrıca montaj yaparken vidası kırıldı. İlk kez karşılaştığım bi şey. Satıcı sağolsun hemen 4 adet yeni vida yolladı ve sorun yaşamadım.

1 ay kadar önce 6500’e almışım. Önerir miyim emin değilim.
Öncelikle, pompa sesi var.
Ayrıca montaj yaparken vidası kırıldı. İlk kez karşılaştığım bi şey. Satıcı sağolsun hemen 4 adet yeni vida yolladı ve sorun yaşamadım.
Önerinşz vr mı sessiz

Geri