🔥İndirim DeepCool Mystique 360 İşlemci Sıvı Soğutucu 5.999TL

Bu videoya göre Deep coolun verdiği değerler daha iyi sıcaklık olarak
Tam yükte deep Cook uçak motoru gibi oluyor arctic kullanıyorum tam yükte aşırı rahatsız etmiyor o teste ki değerlere ulaşmak için uçak moturu sesine razı olmak gerekiyor buda benim için imkansız başkası kulaklık takarım idare ederim diyorsa onda sıkıntı olmaz.

Bu videoya göre Deep coolun verdiği değerler daha iyi sıcaklık olarak
Valla hocam, her ne kadar testlere göre bir şey önersek de, onlarda olan bize olmuyor. Artici kendim kullanıyorum pompa sesi duymadım, fanlar da %70'den sonra ses yapıyor. (Bende 420mm var fanlar 140mm) Tabi önemli bir fark var, bendeki RGB değil, o da fark yaratır, testteki ALF 3 280 RGB, ve Deepcool Mystique'in rgbli versiyonu, hatta belki beyaz hali bile o sıra yoktu. Bende 1 yıl önce kurdum izlemiştim. Dolayısıyla rgb ile rgbsiz arasında fark olduğu için sesler yakın duruyor. ALF 3 280 de rgbsiz olsa, Mystique 360'ın üstünde olur. ALF 3 360 sanırım rgbsiz yazmamış. O da en üstte olmuş. Ancak asıl nokta sıcaklık fln 1 veya 2 derece ha o iyidir ha o kötüdür, ama ses konforunuzu doğrudan etkiler. VRM fanı kafayı yiyip %100 de çalışmıyor ise Artic'den ses almazsınız. He bir de montajı kötü. Her gün sök tak fln yapan biriyseniz, eziyet diyebilirim. Onun dışında büyük ihtimalle Pro olmayanı almazlar artic alacaklar şu an, pronun fan performansı daha yüksek, sesi de fazla artmış ama kannımca %30-40 fanla bence sorun olmaz.
Bir de ne kadar mantıklı ama ben fanı/pompayı %100e alsam da bir şey fark etmiyor, yani artic kabaca her fan/pompa seviyesinde hep aynı performansı veriyor. Fanları sessiz seviyeye indirgeyip, kulaklığı çıkartıp keyif yapabilirsiniz.

Onun dışında DeepCool softwaresi sistemde biraz yer kaplıyordu, düzeldi mi bilmiyorum. Her türlü sistemde yer kaplayacaklar ama sanırım bunun ki %10 civarı bir şeydi, %3 fln değil.
Ayrıca ana kartı düşük seviye alan varsa VRM fanın faydası olabilir. Çok fazla özelleştiremediğiniz ekran yerine VRM fanı öneririm. Ama üste dediğim gibi biraz daha rahatlık sunan ekranlı bir şey alacaksınız, bende ekran derim. Onun da uygulaması kötü dense de Thermalright olur gibi. Zaten fiyatı 4-6k civarı alacağınız modele bağlı.

Onun dışında sırf sayı göstersin, pompa fan sorunum olmasın derseniz bence Asus aiolarıda bir seçenek. Kişisel olarak tek sorunum ekrana gif'ler fln koymak istemem, yanlış değilsem çoğu Asus aiosu buna izin vermiyor. Uygulama da ne varsa onu kullanabiliyorsunuz taa ki çok para harcayana kadar.

Son düzenleme:
Sıvı soğutucularda bios yada yazılım üzerinden fan ve özellikle pompa hızı ayarlanmalı bence . Hem boşuna pompa ömrü gidiyor hemde daha sesli çalışıyorlar genel olarak . Şu an kullandığım asus lc360 pompa hızı bios üzerinden hazır profillerden sessiz mod aldım ama yine de pompa hızı 2600rpm den aşağıya düşmedi manuel olarak %60 ayarladım yanlış hatırlamıyorsam hemen hemen aynı performansta çalışıyor yine .

biz bundan temmuzda bir tane aldık , feci sesli çalışıyor uzak durun.

Yaklaşık bir ay önce bunun 240 mm olan versiyonunu aldım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sürekli rahatsız edici bir pompa uğultusu var. Onlarca sıvı soğutucu kullandım; böylesini görmedim açıkçası. Üstelik biostan da pompa hızı ayarlanmıyor.

Geri