Laptopum da büyük bir sıkıntı var ve halledemiyorum

Reaksiyon skoru
4
İyi günler
Arkadaşlarımla beraber hiç bir sorun yok iken oyun oynuyordum ve nedense birden laptopumın monitörü gidip gelmeye başladı bu arada ayrı bir monitör kullanıyorum ve laptopa bağlı ana monitörde ilk başta sıkıntı yoktu ve ondada gidip gelme olmaya başladı sonra oyun crash verdi hatasını aldım ve ekran kapandı ve bilgisayarı açtığımızda şifreyi girmeden önceki resimli ekran geldi sonra tekrar kapandı ve masaüstü açıldı bende yeniden başlattım ve bu seferde laptop ekranım çalışmıyordu ama monitördeki ekranım çalışıyordu ama piksel sorunu olmuş gibiydi ve hz si birden düşmüştü Bu süreçtede laptop klavye ışıkları çalışmıyordu ve ekranıda çalışmıyordu bende monitörden kapatıp aç yapayım dedim ama kapatma tuşuna tıkladığımda bilgisayarımı kapatamıyordum donra biraz bekledim ve bilgisayar kapandı şimdide bilgisayarımı açamıyorum laptopa klavyem bağlı olduğu zaman hafif ışık çıkar klavyemden ve şuan çıkıyor güç kablosunu taktığımdaki ışıkda çalışıyor ama ben laptopu çalıştıramıyorum

Laptop marka model?

Cihaza bağlı olan tüm kabloları çıkarıp güç tuşuna 1 dakika basılı tut, 2 3 dk bekleyip şarja tak ve açmayı dene
Olmadı hatta 2 kez tekrarladım ama yok bi yarım saat bile laptopu dinlendirdim ama bir faydadı olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani klavye ve monitörüm laptopu algılıyor klavyeyi takıyorum ve klavyenin ışıkları benim bilgisayrım kapalı olunca olan renge geçiyor monitör ise algılıyor ve kapatıor kendini

Geri