THH ne kadar sürer benmi abartıyorum s25u 4 saat ekrand süresi

THH başvur iade ver.

hocam İŞTE SORUN ŞU 6 AY SONRA SONUÇLARINIRSA ZAM FLN GELDİMİ TELEFON ALAMAM YANİ NASIL YAPICAĞIMI BİLMİYORUM İNŞALLAH THH OLMADAN ÇÖZERLER
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

boştada normaldedee
Sıfırlama denedin mi?

Şikayetvara bakınca THH olmadan zor gibi de çözerler umarım.
Sıfırlama denedin mi?
hocam 2 kere verdim servise yazılım atmışlar zaten bu sinir ediyor yazılım atınca çözülüyormu bi test etseler görücekler ama işte malesef türkiye olunca iyi servis bulamıoyopr

hocam 2 kere verdim servise yazılım atmışlar zaten bu sinir ediyor yazılım atınca çözülüyormu bi test etseler görücekler ama işte malesef türkiye olunca iyi servis bulamıoyopr
3. defa ver resmi olarak 3 kez aynı sorunla gidip çözüm alamazsan THH ye başvurabilirsin.

Cihazın sıfırıyla değişimini isteme hakkın da var bu arada illa iade almak zorunda değilsiniz. Kanun açık ilk 6 ayda ortaya çıkan kusur üretim hatasıdır tamir yapılamaz değişim/iade yapılır.

3. defa ver resmi olarak 3 kez aynı sorunla gidip çözüm alamazsan THH ye başvurabilirsin.
2 diye biliyorum ama çözerler herhalde çünkü şikayet var bundan önce sorunumu çözmüştü gaming gen tr de belki bu da çözer

Cihazın sıfırıyla değişimini isteme hakkın da var bu arada illa iade almak zorunda değilsiniz. Kanun açık ilk 6 ayda ortaya çıkan kusur üretim hatasıdır tamir yapılamaz değişim/iade yapılır.
peki hocam thh 6 ay sürerse nasıl olucak

upppp

2 diye biliyorum ama çözerler herhalde çünkü şikayet var bundan önce sorunumu çözmüştü gaming gen tr de belki bu da çözer

peki hocam thh 6 ay sürerse nasıl olucak
Başvuru tarihi baz alınır sanırım.

Benim THH 5 aydır sürüyor, markadan savunma ilk 1 hafta içinde geldi, ama umursamayıp bekletiyorlar, sonuç gelmedi hala.

telefon önemli ihtiyaç olduğu için erken sonuçlanıyor 2 ay içinde karar çıkar fakat telefon bilir kişiye gider o inceler dediğin gibi problem varsa değişim veya para iadesi çıkar

telefon önemli ihtiyaç olduğu için erken sonuçlanıyor 2 ay içinde karar çıkar fakat telefon bilir kişiye gider o inceler dediğin gibi problem varsa değişim veya para iadesi çıkar
bilir kişi biliyorsa işi gerçekten iade çıkar 4 saat ekran süresi diyoruz amiral gemsiinde

merhaba arkadaşlar s25 u satın aldım 24.10.2025 tarihinde ilk günden beri en yüksek 6 saat ekran süresi aldım ve full hd 4.5g nfc kapalı yani herşeyi kapattım daha fazla kullanmak için ama ortalama 4 5 saati geçmedi arkadaşlar 80k verdiğim telefonda normalmidir yani her özelliği süper ama bu nedir 4 saat nedemek 2 kere servise verdim yazılım attık yeter diyorlar thh ye başvurdum ne kadar süreye çözümlenir https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/34953078
Ayarlar>Bağlantı ayarlari>diger Bağlantı ayarlari>yakındaki cihazları taramayı kapatmayı dener misin

Geri