Kulaküstü Kulaklık Hijyen kapsamına girer mi?

Reaksiyon skoru
125
Kulaküstü bir kulaklık aldım fakat ses kalitesi olsun ve başka sebeplerden dolayı iade etmek istedim ve gönderdim fakat satıcı HİJYEN ÜRÜNÜ olarak nitelendirdi ve iadeyi paket açıldığı için iptal etti trendyol asistanıyla konustum ve kulaküstü kulaklıkların hijyen kapmasına girmediğini söyledi. Bende kendi araştırmamı yaptım kulaküstü kulaklıkların hijyen kapsamına girmediğini gördüm(En azından yasal olarak).
Bu durumda ne yapabilirim??

satıcıyı arayıp durumu anlat hocam, yine hayır derse tüketici hakem heyetine başvur başka yolu yok

Normal şartlarda hijyen kapsamına girmesi gerekir bence ama şuan hijyen kapsamında değil diye biliyorun

koşulsuz 14 gün iade etme hakkın var satıcı kabul etmek zorunda destegle belırt bunları kulaklıgın hijyen ürünü olmadıgnı falan onlar ulassın satıcıya boyle bırsey varmı bılmıyorum ama ustekı arkadasın dedıgnı yapamayacagına gore bu daha mantıklı adam telefon numarsını nerden bulucaksın

14 gün içerisinden iade hakkı paketi açılmamış ürünler için geçerlidir. Ayrıca kulaklık ne tür olursa olsun hijyen kategorisindedir.

Geri