Shein indirimli ürünler

Temu Türkiye deposu bizim Çin’den verdiğimiz siparişleri ithal etse kendi şirket kimliğiyle gümrük işlemlerini halletse bu yasadışı mı olur?

Temu Türkiye deposu bizim Çin’den verdiğimiz siparişleri ithal etse kendi şirket kimliğiyle gümrük işlemlerini halletse bu yasadışı mı olur?
Muhtemelen olacağı o. Aslında bizim için daha iyi olur çünkü onlar daha az vergi veriyor bildiğim kadarıyla.

@valhalla Hocam 5 şubata kadar sipariş verecektin ama yalan oldu :D

Bu arada az önce benim ekran geldi:
1769248153388.webp

Benim ekran bozuk sanırım bilgisayar görmedi aygıt olarak. Alanlarda durum nasıl ?
1769249496313.webp

Edit : Kendi kablosu ile bağlayınca çalıştı.

Son düzenleme:
Bu arkadasta theme seçeneği çok az
Dedim ya en dandik olanı bu. Kendin yapacaksın theme artık. Monitörü yansıtma da var fakat takıla takıla oynatıyor görüntüyü.

Dedim ya en dandik olanı bu. Kendin yapacaksın theme artık. Monitörü yansıtma da var fakat takıla takıla oynatıyor görüntüyü.
Bunlara istediğimiz görüntüyü vermenin bir yolu var mı sadece PC istatistikleri için mantıklı gelmedi

Bunlara istediğimiz görüntüyü vermenin bir yolu var mı sadece PC istatistikleri için mantıklı gelmedi
Bu ekran pc istatistik ekranı olarak satılıyor nasıl mantıklı gelmedi :D Amacı o zaten. Uygulaması neye izin veriyorsa o kadar.
Ha belki aliexpresteki ekranları (Laptop,telefon ekranı vs) monitör yapma kartları ile bağlanıp küçük monitör olarak çalıştırılırsa olabilir fakat artık o kartları da alamazsınız.

Geri