samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 763
Temu Türkiye deposu bizim Çin’den verdiğimiz siparişleri ithal etse kendi şirket kimliğiyle gümrük işlemlerini halletse bu yasadışı mı olur?
Muhtemelen olacağı o. Aslında bizim için daha iyi olur çünkü onlar daha az vergi veriyor bildiğim kadarıyla.Temu Türkiye deposu bizim Çin’den verdiğimiz siparişleri ithal etse kendi şirket kimliğiyle gümrük işlemlerini halletse bu yasadışı mı olur?
Bilekte duruşu var mı hocam?Saat geldi kalitesi hiç fena değilAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hiç sorma yıktılar hayallerimizi yaktılar umutlarımızı, daha güzel bir dünya için ne diyoruuuuzz: batsın bu dünyaaaa bitsin bu rüyaaaa@valhalla Hocam 5 şubata kadar sipariş verecektin ama yalan oldu
Bu arada az önce benim ekran geldi:
Alıntıyı görüntüle
hocam bilekte duruşunu atabilir misiniz
Bu arkadasta theme seçeneği çok azBenim ekran bozuk sanırım bilgisayar görmedi aygıt olarak. Alanlarda durum nasıl ?
Alıntıyı görüntüle
Edit : Kendi kablosu ile bağlayınca çalıştı.
Dedim ya en dandik olanı bu. Kendin yapacaksın theme artık. Monitörü yansıtma da var fakat takıla takıla oynatıyor görüntüyü.Bu arkadasta theme seçeneği çok az
Bunlara istediğimiz görüntüyü vermenin bir yolu var mı sadece PC istatistikleri için mantıklı gelmediDedim ya en dandik olanı bu. Kendin yapacaksın theme artık. Monitörü yansıtma da var fakat takıla takıla oynatıyor görüntüyü.
Bu ekran pc istatistik ekranı olarak satılıyor nasıl mantıklı gelmediBunlara istediğimiz görüntüyü vermenin bir yolu var mı sadece PC istatistikleri için mantıklı gelmedi
çinlilerin yazılımı mı yükleniyor illa kullanmak için o zaman evden içeri sokulacak bi ürün değilmişBenim ekran bozuk sanırım bilgisayar görmedi aygıt olarak. Alanlarda durum nasıl ?
Alıntıyı görüntüle
Edit : Kendi kablosu ile bağlayınca çalıştı.