Shein indirimli ürünler

geçen cuma aldığım capture card bugün gümrükten geçti yani 1 haftada işlemler tamam

Dostlar şuan Çinde kargoda olan ürünler iptal edilecek mi? Bende durum böyle normalde daha hızlı işlerdi fakat son aşamada bekliyor nedense şuan.
1769232679069.webp

Hocam shein mail olarak bana geri dönüş yaptı 23 Aralık siparişlerimin hepsinin Lojistik firması tarafından gönderilmediğini söyledi. Sonuç olarak ARAS müşterileri mağdur etmeye devam ediyor. 14 Ocak'ta inenlerde benle aynı kaderi yaşıyor olabilir. Bu geçici duraklatmanın nedeni de gümrük ve lojistik sorunlardanmış.

Hocam shein mail olarak bana geri dönüş yaptı 23 Aralık siparişlerimin hepsinin Lojistik firması tarafından gönderilmediğini söyledi. Sonuç olarak ARAS müşterileri mağdur etmeye devam ediyor. 14 Ocak'ta inenlerde benle aynı kaderi yaşıyor olabilir. Bu geçici duraklatmanın nedeni de gümrük ve lojistik sorunlardanmış.
lojistik dediği hangi firma acaba, çünkü aras değildir diye düşünüyorum ürün gümrüğe girmedi bile.. bizden sonra alışveriş yapanlar ürünlerini kullandı eskitti bile

Saat geldi kalitesi hiç fena değil
IMG_0427.webp
IMG_0428.webp

Temu yurtdışındaki ürünleri kaldırdı, sadece yerel depo kaldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,080
Üyeler
190,310
Son üye