samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 763
geçen cuma aldığım capture card bugün gümrükten geçti yani 1 haftada işlemler tamam
2 saattir değil baya sabahtan kestiler alışveriş yapamıyorsunay başından beri tonla ürün aldım, 2 saat önce ürün alırken uyarı verdi. artık vandan eşşek ile ürün gitircez.
Temu mugeçen cuma aldığım capture card bugün gümrükten geçti yani 1 haftada işlemler tamam
Müşteri hizmetlerine sorduğumda kargoya verilen ürünlerde sorun yaşanmayacağını söylemişti.Dostlar şuan Çinde kargoda olan ürünler iptal edilecek mi? Bende durum böyle normalde daha hızlı işlerdi fakat son aşamada bekliyor nedense şuan.
Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim.Müşteri hizmetlerine sorduğumda kargoya verilen ürünlerde sorun yaşanmayacağını söylemişti.
Rica ederim hocam.Teşekkür ederim.
Shein2 saattir değil baya sabahtan kestiler alışveriş yapamıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Temu mu
lojistik dediği hangi firma acaba, çünkü aras değildir diye düşünüyorum ürün gümrüğe girmedi bile.. bizden sonra alışveriş yapanlar ürünlerini kullandı eskitti bileHocam shein mail olarak bana geri dönüş yaptı 23 Aralık siparişlerimin hepsinin Lojistik firması tarafından gönderilmediğini söyledi. Sonuç olarak ARAS müşterileri mağdur etmeye devam ediyor. 14 Ocak'ta inenlerde benle aynı kaderi yaşıyor olabilir. Bu geçici duraklatmanın nedeni de gümrük ve lojistik sorunlardanmış.
hocam bilekte duruşunu atabilir misinizSaat geldi kalitesi hiç fena değilAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle