🔥İndirim Colorfull Battle-Ax B850M-PLUS WİFİ V14 DDR5 Anakart 🔥6.711₺ ( Dip Fiyat )

13 faz 60 amper. X3d islemcilerin anlik peakleri besleyebilir mi emin degilim. 7 adet usb cikisin 4 tanesi usb 2. Kulakliklar bile latency dusuklugu icin gen.3 istiyor artik. Wifi 6 , bluetooth ve ses kartida eski. Yani zirt pirt degistirilecek sey degil ki bu anakart. Az daha verilip yukardaki arkadasin dedigi gigabyte alinabilir. Tabi bu benim fikrim. Sonucta butce meselesi
X3D işlemcilerin anlık peakleri mi? bana bir tane şu işlemcilerin peak yaptığı bir test gösterebilir misin? aşırı ezbere konuşuyorsunuz, GPU mu bu peak yapsın? ayrıca latency düşüklüğü ve usb 2-3 ün ne alakası var? usb 2-3 aktarım hızı ile alakalı... hangi kulaklıkmış o usb 3 öneren göster hele.

Ayrıca TR şartlarında wifi 6, 6e yada 7 arasındaki farkı hissedebileceğin bir ortam mı var sence? alt yapı zaten buna müsaade etmiyor ha 6 ha 7. Bu arada ses kartının eski olduğunu nereden anladın? tam modeli vs nerede yazıyor da bu kanıya vardın? hepsini geçtim anakartın dahili ses kartından ne bekliyorsun tam olarak? üst seviye anakartlarda bile doğru düzgün ses kartı yokken 6K lık cihazda ses kartı eski gibi bilgisizce yorum yapmak cidden komik.

6K lık fiyatına göre fazlasıyla iyi bir anakart.
 
Tavsiye edilen kart 6 bin değil, 7 bine yakın bir fiyat. Ben 2 bin daha verilip daha iyisi alınabileceğini işaret ettim. Uzun uzun da cevap veremeyeceğim. Gerçekten bu hırs, celallenme nedir sizlerde anlamıyorum. Lütfen beni alıntılayıp cevap da verme. Tavsiye de vermiyorum kimseye. Üçüncü kez söylüyorum: Bu benim kendi fikrim.
 
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Benim sahsi fikrim oldugunu belirttim. Bunun icinde 4 5 tane sey siraladim. Cimbizla cekip aklinca elestirmeye kalkiyorsun. Alan alir almayan almaz.
İçinde seçilecek hiçbirşey yok resmi bir kanıt yok bişey yok kafadan dolma bilgilerinle konuşuyorsun 13 faz anakarta sallayıp 12 faz anakart tavsiye ediyorsun sırf marka diye yok neymiş 7 usb varmış 4 ü 2.0 mış ne yapsın adam hepsibi mi 3.0 yapsın. Wifi 6 sürücüsü eskiymiş neye göre konuşuyorsun. Fiyat ortada mal ortada herşeyi değerine göre kıyaslamak lazım. Burayada yazıyorum 7-8 klık anakartlara taş çıkartacak bir anakart her türlü git araştır 13 faz 60 amper daha ne olmasını istiyorsun 😅
 
Tavsiye edilen kart 6 bin değil, 7 bine yakın bir fiyat. Ben 2 bin daha verilip daha iyisi alınabileceğini işaret ettim. Uzun uzun da cevap veremeyeceğim. Gerçekten bu hırs, celallenme nedir sizlerde anlamıyorum. Lütfen beni alıntılayıp cevap da verme. Tavsiye de vermiyorum kimseye. Üçüncü kez söylüyorum: Bu benim kendi fikrim.
Fikrine saygı duyuyoruz mesele o değil. Sallamasyon bilgiler ile eleştiri yapman insanlara yanıltıcı bilgi vermektedir. Yoksa herkesin fikri kendine.
 
Colorfull anakartlar bios güncellemesi yaparken çok kötürüm olduğu için patlıyordu onu düzelttiler mi
düzelttiler aynı anakartın v15 modeli mevcut hayatımda ilk defa bios güncellemesini bu anakarta yaptım adam akıllı video bile izlemedim çok rahat şekilde oldu.
 
Cok boş kart ya.
1769345355691.webp
 
7500f ve rx9060xt ile am5 sisteme geçeceğim sizce bu anakart alınır mı? yoksa bu kadar abartmayıp daha uygun fiyatlı bir şey mi bakayım. İşlemciye ufakta olsa oc yapacağım
 
Ben geri kafalıyım 6700e bunu alacağıma 5000e b650 asus vs. alırım 😅
 
Geri
Top