X3D işlemcilerin anlık peakleri mi? bana bir tane şu işlemcilerin peak yaptığı bir test gösterebilir misin? aşırı ezbere konuşuyorsunuz, GPU mu bu peak yapsın? ayrıca latency düşüklüğü ve usb 2-3 ün ne alakası var? usb 2-3 aktarım hızı ile alakalı... hangi kulaklıkmış o usb 3 öneren göster hele.13 faz 60 amper. X3d islemcilerin anlik peakleri besleyebilir mi emin degilim. 7 adet usb cikisin 4 tanesi usb 2. Kulakliklar bile latency dusuklugu icin gen.3 istiyor artik. Wifi 6 , bluetooth ve ses kartida eski. Yani zirt pirt degistirilecek sey degil ki bu anakart. Az daha verilip yukardaki arkadasin dedigi gigabyte alinabilir. Tabi bu benim fikrim. Sonucta butce meselesi
Ayrıca TR şartlarında wifi 6, 6e yada 7 arasındaki farkı hissedebileceğin bir ortam mı var sence? alt yapı zaten buna müsaade etmiyor ha 6 ha 7. Bu arada ses kartının eski olduğunu nereden anladın? tam modeli vs nerede yazıyor da bu kanıya vardın? hepsini geçtim anakartın dahili ses kartından ne bekliyorsun tam olarak? üst seviye anakartlarda bile doğru düzgün ses kartı yokken 6K lık cihazda ses kartı eski gibi bilgisizce yorum yapmak cidden komik.
6K lık fiyatına göre fazlasıyla iyi bir anakart.