EquaLizer
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
10dk önce vatandaydım 10.899 mağazada indirim varmı bilmiyorum .Kardeş çok sağolasın şimdi vatana almaya gidiyorum
10dk önce vatandaydım 10.899 mağazada indirim varmı bilmiyorum .Kardeş çok sağolasın şimdi vatana almaya gidiyorum
Ölü piksel işi şans. Bu yüzden güvenilir bir yerden alıp ölü piksel çıkınca servisle bile uğraşmadan iade etmek lazım(İtopya bu yerlerden değilÖlü pizel ve bolca ışık hüzmesi
Alınır mı kullanan var mı
Kardeş çok sağolasın şimdi vatana almaya gidiyorum
O fiyata daha iyi monitörler var.Var var 8kya alıyorum
THH ile uğraşıyorum maalesefÖlü piksel işi şans. Bu yüzden güvenilir bir yerden alıp ölü piksel çıkınca servisle bile uğraşmadan iade etmek lazım(İtopya bu yerlerden değil. Ölü piksel çıkınca servise yönlendiriyor. Servis de ne derse artık. Thh ile uğraşırsınız. Amazon'un kendi sattığı ürünleri tercih edin. Sanırım Hepsiburada da iyi bu konuda. ).
Işık sızması da ips panellerin hepsinde var diye biliyorum. Kiminde az kiminde çok. Bunun için de üstteki durum geçerli. Çok rahatsız edecek derecede ışık sızması varsa yine iade edebilirdiniz. Oled panellerde sanırım ışık sızması yok ama onun da dertleri başka.