Çözüldü✓ Forza yol ve toprakta sorun var

SKOR7Y

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba, Forza Horizon 5 indirdim fakat yolda ve toprakta cok rahatsiz edici bir sorunum var. Forzadaki grafik ayarlarim her sey en yuksekte ekran kartim rtx5060 8gb

Hocam oyun bende şu an yüklü değil de rica etsem görüntü ayarlarındaki tüm ayarları topluca ekran görüntüsü atabilir misin?

kullandıgın kenar yumusatma ayarlarını atarmısın oyun ıcınden hatta dırek ayarların fotografını ekle

Ekler

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    68.8 KB · Hit: 27
  • Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    86.2 KB · Hit: 24
  • Screenshot_3.webp
    Screenshot_3.webp
    52.4 KB · Hit: 28
  • Screenshot_4.webp
    Screenshot_4.webp
    59.8 KB · Hit: 22
  • Screenshot_5.webp
    Screenshot_5.webp
    55.9 KB · Hit: 26
suan kullandıgın kenar yumusatmayı kapat onun ustundekını dene eger yıne aynı sorun varsa en assagdakını dene ve yanlıs hatırlamıyorsam ben ustekını kullanıyordum bırısınden bırı cok fazla fps dusuruyordu onu da ekleyım ama sen en ustekını dene bır

GKY yada ÇDKY olanını açıp son seviyeye getir. Yanlış hatırlamıyorsam GKY olanı kullanıyordum ben yol daha kaliteli görünmeye başlamıştı.

suan kullandıgın kenar yumusatmayı kapat onun ustundekını dene eger yıne aynı sorun varsa en assagdakını dene ve yanlıs hatırlamıyorsam ben ustekını kullanıyordum bırısınden bırı cok fazla fps dusuruyordu onu da ekleyım ama sen en ustekını dene bır
Yok degismedi muhtemelen nvidia denetim masasindan olmasi lazim csde daha iyi performans icin her seyi dusuge almistim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,414
Üyeler
190,911
Son üye
Osmanreyz
Geri