Paket kaybı yaşıyorum

Evet haklısınız ama telekomun yurtdışı çıkışları muhteşem şuanda. Tabi bizim Türkiyede 1 ip yi 45 50 ye böldükleri için 😂 statik ip bile sorununun çözümü olabilir. Hat arızası veya hat kaldırmasa ilk tracert testinde pingin oynaklığından anlardık. Hatta bir sıkıntı yok bence
Doğru valla hocam cgnat hepimizin başında bir bela. Siz yetkili bir abiye benziyorsunuz var mı IPv6 ile ilgili bir haber geçsek rahatlasak :D

İndirim için Netspeed'dan geçtim bende. Biter bitmez geri dönücem bu son ay'ım. Çöp bir firma millenicom cidden. Hız ölçümünde sorun yok ama sitelere girerken ve oyunlarda bariz sıkıntı hissediliyor.
ping çok oluyor

Doğru valla hocam cgnat hepimizin başında bir bela. Siz yetkili bir abiye benziyorsunuz var mı IPv6 ile ilgili bir haber geçsek rahatlasak :D
ipv6 deneme sürecindeydi son 2 3 yıldır ipv6 dağıtılacak mı dağıtıllmayacak bi haber yok :D Ben yetkili değil de alanı olan biriyim diyelim :D ipv6 dağıtılsa bile bize ne kadar faydası olur tartışılır oyun sunucularının da geçmesi lazım ki önümüzdeki 10 yılda geçeceklerini düşünmüyorum en iyisi kafadan statik ip alıp kurtulmak.

Şuanda milenicomda bir sıkıntı var bende de 2 gündür böyle çok can sıkıcı bir durum bide ara ara internet gidiyor reslediğim gibi düzeliyor.

Evet haklısınız ama telekomun yurtdışı çıkışları muhteşem şuanda. Tabi bizim Türkiyede 1 ip yi 45 50 ye böldükleri için 😂 statik ip bile sorununun çözümü olabilir. Hat arızası veya hat kaldırmasa ilk tracert testinde pingin oynaklığından anlardık. Hatta bir sıkıntı yok bence
hocam az önce konu açtım ben de. yardımcı olma şansınız var mı?

Geri