Yardım AULA F99 mu ASUS ROG Strix Scope II RX Red Switch mi

Tunatrnl

80+
Reaksiyon skoru
1

AULA F99 mu ASUS ROG Strix Scope II RX Red Switch mi

Merhaba arkadaşlar bir klavye alıcam ama bu 2 seçenek arasında kaldım, daha önce Aula F75 kullandım ama numpad kısmı vs olsun istiyorum attığım klavyelerdeki gibi. Aralarında 1000-1500 tllik bir fark var Aula F99 daha makul bi fiyatta ama rengi pek cezbetmiyor açıkcası, Strix Scope'da ise görüntüsü muazzam ama bu fiyat farkını hakediyor mu ve red swtich hiç kullanmadım pişman olur muyum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Ayrıca daha mantklı seçenekler olduğunu düşünüyorsanız da tavsiyede bulunabilirsiniz, şimdiden teşekkürler.

bu klavyelerden birini alırsam büyük ihtimal keycaps de alacagım o yüzden fiyatlara bi baktım da hemen hemen asusun klavyesiyle aynı fiyata gelicekler belki de daha fazlasına o durumda düşününce sizce aula hala daha mı mantıklı kalıyor yoksa asus almak da düşünülebilir mi oluyor

bu klavyelerden birini alırsam büyük ihtimal keycaps de alacagım o yüzden fiyatlara bi baktım da hemen hemen asusun klavyesiyle aynı fiyata gelicekler belki de daha fazlasına o durumda düşününce sizce aula hala daha mı mantıklı kalıyor yoksa asus almak da düşünülebilir mi oluyor
keycape fazla takılma asusun ederi kablolu ve hotswap olmamasından dolayı 2k bile etmez anca marka hastalarına satarlar bu fiyata

Hacı bende f99 var. Hz değerini hiçbir yerde bulamadım yazmıyor 1000hz olduğundan emin değilim böyle takıntın varsa önermem onun dışında mükemmel klavye sesi sağlamlığı kalitesi güzel.

Hacı bende f99 var. Hz değerini hiçbir yerde bulamadım yazmıyor 1000hz olduğundan emin değilim böyle takıntın varsa önermem onun dışında mükemmel klavye sesi sağlamlığı kalitesi güzel.
ben şuan f75 kullanıyorum eğer üç aşağı 5 yukarı aynılarsa benlik bir problem yok o hz değerlerinden pek anlamıyorum hissedilir bir olay değilse pek farketmez açıkcası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,114
Üyeler
188,373
Son üye
SbnCrk
Geri