❌İndirim Bitti! ASUS TUF Gaming F16 i5 13450HX 16GB 512GB SSD RTX5050 🔥43.999₺ ( Dip Fiyat + 9 Taksit )

Zaten bayadır bu fiyattaydı

Hepsiburada da değildi farklı bir sitede 44.999₺ idi onda da 6-9 taksite vade farkı alıyordu.
Yok hocam hepsiburada da bayadır bu fiyata satılıyor hatta bir arkadaş dediğin fiyattan başka siteden alacaktı ben bu linki attım taksitle alabilsin diye

Yok hocam hepsiburada da bayadır bu fiyata satılıyor hatta bir arkadaş dediğin fiyattan başka siteden alacaktı ben bu linki attım taksitle alabilsin diye
Atsana konu linkini 43.999₺ görmedi hepsiburada da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiç bir zaman bu fiyata düşmedi karıştırıyorsun.
Gamingen.tr de 44.999₺ idi
Hepsiburada 45.999₺ idi
Millet taksitli almak için 1 k fazla verip hepsiburadayı tercih ediyordu. Şimdi de hepsiburada 43.999₺ ile dip fiyata düştü.
IMG_6484.webp

E hocam söylüyorum hâlâ iddialaşıyorsun sabah akşam takip ediyorum 😅
bende takip ediyorumda sepette 2000tl kuponu görmedim liste fiyatını görünce öyle dedim yanlışlık oldu yine bedava diyata satıyorlar alacaklar kaçırmasın

Beyler bonus kullanıyorum yaklaşık 1200 TL bonus veriyor ama 3e bölme var . World card bulsam bi tane onda bonus var mı böyle acaba? 6ya bölüyor o @yakupblt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,732
Üyeler
190,797
Son üye
rarepeeker
Geri