ASUS TUF Gaming F16 FX608JH-RV081 Intel Core i5 13450HX 16GB 512GB SSD RTX5050 Freedos 16" Taşınabilir Bilgisayar
Hepsiburada da değildi farklı bir sitede 44.999₺ idi onda da 6-9 taksite vade farkı alıyordu.Zaten bayadır bu fiyattaydı
Yok hocam hepsiburada da bayadır bu fiyata satılıyor hatta bir arkadaş dediğin fiyattan başka siteden alacaktı ben bu linki attım taksitle alabilsin diyeHepsiburada da değildi farklı bir sitede 44.999₺ idi onda da 6-9 taksite vade farkı alıyordu.
Atsana konu linkini 43.999₺ görmedi hepsiburada daYok hocam hepsiburada da bayadır bu fiyata satılıyor hatta bir arkadaş dediğin fiyattan başka siteden alacaktı ben bu linki attım taksitle alabilsin diye
hiç bir zaman bu fiyata düşmedi karıştırıyorsun.Yok hocam hepsiburada da bayadır bu fiyata satılıyor hatta bir arkadaş dediğin fiyattan başka siteden alacaktı ben bu linki attım taksitle alabilsin diye
E hocam söylüyorum hâlâ iddialaşıyorsun sabah akşam takip ediyorumhttps://forum.donanimarsivi.com/kon...16gb-ddr5-512gb-ssd-rtx-5050-44999tl.1201647/ kankim bu konuya yazmışım cuma günü ama 45.999tlydi ben yanlış hatırlamışım kusura bakma karıştırdım 43.999la
bende takip ediyorumda sepette 2000tl kuponu görmedim liste fiyatını görünce öyle dedim yanlışlık oldu yine bedava diyata satıyorlar alacaklar kaçırmasınE hocam söylüyorum hâlâ iddialaşıyorsun sabah akşam takip ediyorum![]()
Evet hocam yapıkredi world platinium yazıyor karttaYapıkredi world mü.
World mobil uygulamasını indir orda heşey gözüküyor . Bazen kişiye özel kampanyalar vs oluyor büyük ihtimalle vardır. Bende şuanda kişiye özel 1000₺ varEvet hocam yapıkredi world platinium yazıyor kartta