🔥İndirim R5 7500F 32GB Ram 1tb SSD RTX5070 Hazır Sistem 🔥60.999₺ ( 9 TAKSİT )

Teşekkür ederim. Sorunun cevabı ise şu şekilde;
1- Marka zayıf olduğu için 360mm olması çok önemli değil benim gösterdiğim 240mm ama Cooler Master ve o CPU için de fazlasıyla yeterli
2- 6000MHz olması önemli değil çünkü benimkinin gecikmesi daha düşük kaldı ki hız aşırtma ile zaten daha da üstüne çıkılır.
3- Benim gösterdiğim sistem 2K daha ucuz.
Hocam elinize saglık gecen haftaki elestirileri göz önüne bulundurarak bizim için tekrar anlasma yapmıssınız bu sefer daha güzel bir indirim olmus Tesekkur ederim bende instagram stroysindeki 5070ti li sistemi aldım cl degeri daha az diye umarım hayırlısı olur bakalım en son 2020 de almıstım sistemi bir upgrade ettik bakalım sayenizde

Hocam elinize saglık gecen haftaki elestirileri göz önüne bulundurarak bizim için tekrar anlasma yapmıssınız bu sefer daha güzel bir indirim olmus Tesekkur ederim bende instagram stroysindeki 5070ti li sistemi aldım cl degeri daha az diye umarım hayırlısı olur bakalım en son 2020 de almıstım sistemi bir upgrade ettik bakalım sayenizde
Teşekkür ederim. Güle güle kullan çiçek gibi oem paket.

Teşekkür ederim. Sorunun cevabı ise şu şekilde;
1- Marka zayıf olduğu için 360mm olması çok önemli değil benim gösterdiğim 240mm ama Cooler Master ve o CPU için de fazlasıyla yeterli
2- 6000MHz olması önemli değil çünkü benimkinin gecikmesi daha düşük kaldı ki hız aşırtma ile zaten daha da üstüne çıkılır.
3- Benim gösterdiğim sistem 2K daha ucuz.
Anladım hocam diğerini almış bulunduk artık bilmediğimizden çok fark edeceğini sanmıyorum iptal etmek istemedim yanıtınız için ayrıca çok teşekkür ederim.

Abdullah üstat fiyat perfomans olarak en optimum ürünleri paylaşmış. 5070ti lı sistemi aldım. Yakında sadece ekran kartı ve ram bu rakamlara ulaşacak gibi. Stok kalırsa tabi.

5070li bu sistemi almayı düşünüyorum ama psu ve soğutma konusunda endişelerim var. Birde 2k farkla bu sistem alınabiliyor. İlk attığım sistem soğutma konusunda yetersiz kalır mı? Ne diyorsunuz önerileriniz neler?

fiyat cok iyi bu parayada her zaman gelmez ihtiyacı olan kacırmasın.

Dostum buradaki tel leş olan şey senin yorumun, kendiniz toplayınmış :D amuda kalk mum dik 60K fiyatın yanına bile yaklaşamazsın. Bellek krizinde anca kafası çalışmayan adam "elde kalmış bellek" der. 13K sistem indirimine gerek yok. RAM'e 2K indirim yap zaten yok satıyor.
Anlatamazsın hocam geçen akşam bir arkadaş konu açmış sistem tavsiyesi için paylaştım @dızciii beni gömüyor neymiş cl46 çöp bilmeyene önermeyin diye sanki cl28 veriyorlar şu krizde de biz gıcığına öneriyoruz .

Yanlış Bilgilendirme
Anlatamazsın hocam geçen akşam bir arkadaş konu açmış sistem tavsiyesi için paylaştım @dızciii beni gömüyor neymiş cl46 çöp bilmeyene önermeyin diye sanki cl28 veriyorlar şu krizde de biz gıcığına öneriyoruz .
Ekran kartı krizi olduğunda almıyoruz diye video çeken adam bellek krizinde rezalet ramle toplanmış sistemleri paylaşıyo. 2 defa aynı malı ısıtıp önümüze sundular. Bu ramle sistem önereni gömerim evet. Çünkü alınmaz. Parayı yolda bulmuyoruz ki çöpe atalım. Önerdiğin arkadaşa tek fark ram i tek 16 yerine 8+8 olan bi sistem attım aynı fiyata.

Ekran kartı krizi olduğunda almıyoruz diye video çeken adam bellek krizinde rezalet ramle toplanmış sistemleri paylaşıyo. 2 defa aynı malı ısıtıp önümüze sundular. Bu ramle sistem önereni gömerim evet. Çünkü alınmaz. Parayı yolda bulmuyoruz ki çöpe atalım. Önerdiğin arkadaşa tek fark ram i tek 16 yerine 8+8 olan bi sistem attım aynı fiyata.
İlla uzatacaksın yani öncelikle sende kimseyi gömecek kapasite yok bunu bil Sırf dediğini getirmek için birde kalkmış kullanan tanıdıklarım var cl46 ram ile sorun yaşıyorlar diyorsun .Ram krizi var ram eğer fiyat uygunsa çok da takılmazsın aynı fiyata daha iyisi var ise paylaşırsın bende derim ki evet bu arkadaşın paylaştığı sistem daha iyi seni desteklerim ama sen bodozlama direk çöp bilmeyene atmayın filan diye konuya girersen zaten üslubun ile baştan kaybedersin kaldı ki benim görüşüm senin hakkında sabit kafalı bilgisiz birisin .

Son düzenleme:
Yeterli, 9700x i dahi çok rahat sogutuyorum
Tdp leri aynı zaten
yeterli olup olmaması önemli değil, stok fandan aşırı bi soğutma gücü farkı yok. ama 1000tl etki ediyor. onun yerine ya stok fan kalsaydı ya da adam akıllı tek kule fersah fersah yeterdi onu diyorum

1769507599984.webp

2024 kasımda vatandan bu sistemi almıştım , bunu satıp gamegarajın 40 bin liralık şu modelini almak mantıklı olur mu sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,369
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri