Yardım Mouse’um arızalandı yeni mouse tavsiyesi lazım

Luci_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
219
Merhaba
Razer deathadder v3 pro mouse um vardı ve bozuldu servise gönderdim iade/değişim belgesi verdiler.
incehesaptan 4500 tl ye gaming gecesinden almıştım.(Amazon 10 gün sonra 8K versiyonunu 4200e sattı benimki 1k)
Birebir değişim mi yaptırayım yoksa önereceğiniz başka mouse var mı? İncehesaba baktım onlarında stoğu yok muhtemelen para iadesi yapılır gibi amazon 4300e satıyor şu an

Merhaba
Razer deathadder v3 pro mouse um vardı ve bozuldu servise gönderdim iade/değişim belgesi verdiler.
incehesaptan 4500 tl ye gaming gecesinden almıştım.(Amazon 10 gün sonra 8K versiyonunu 4200e sattı benimki 1k)
Birebir değişim mi yaptırayım yoksa önereceğiniz başka mouse var mı? İncehesaba baktım onlarında stoğu yok muhtemelen para iadesi yapılır gibi amazon 4300e satıyor şu an
atk x1 v2 ultimate öneririm. hem daha uygun hem kasası çok iyi razer viper v3 pro ile birebir aynı kasa. ve malzeme kalitesi çok iyi özellikleri çok iyi

Bütün ekipmanlarım Razer yine Razer tercih etmeyi düşünüyorum. Viper ile deathadder arasındaki tek fark yapı şekli mi?
illa ki özellik olarak fark vardır ama çok bi kalite farkı olduğunu sanmıyorum. en büyük fark tip evet. razer kalitesini bilirim ve o kaliteyi yakalayan bi model kendim de kullanıyorum yine size kalmış ama metalik kırmızısı çok hoş. tip olarak da bire bir olunca özellikler de uçuyo bu fiyata tercih edilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,989
Üyeler
188,192
Son üye
sisiyan
Geri