52k civarı bütçem var, 53kya ulaşmadan alabileceğim dengeli, iyi bir 5060ti sistem var mı? Baktığım sistemler zam yedi, diğer ucuz 5060ri sistemlerin diğer parçaları da ultra dandik seçilmiş. Bu fiyata iyi bi 5060ti sistem yok mu?
52k civarı bütçem var, 53kya ulaşmadan alabileceğim dengeli, iyi bir 5060ti sistem var mı? Baktığım sistemler zam yedi, diğer ucuz 5060ri sistemlerin diğer parçaları da ultra dandik seçilmiş. Bu fiyata iyi bi 5060ti sistem yok mu?
bu ramle bu sistemler alınmaz
Hocam cl46 o çok sorun olur takılma yapar. https://www.gamegaraj.com/product-custom/oem-paketler/nortstar-5a/ bu sistem gibi.
Valla hocam o fiyatlara zor bulursunuz bu sistem 54 k ya baya baya indirimli bence isterseniz tek tek toplayın görünHocam cl46 o çok sorun olur takılma yapar. https://www.gamegaraj.com/product-custom/oem-paketler/nortstar-5a/ bu sistem gibi.
Fiyata göre normal piyasaya baktığımızda 32 ram ve 5060ti 16 gb sistem bulursanız 54 k ya 10 tane alayım foruma dağıtalımbu ramle bu sistemler alınmaz
al bak var ve ram i çöp değil. fiyatı normal de değil. elde kalan malı kitlemek bu. bilmeyenlere boş önerilerde bulunmayınValla hocam o fiyatlara zor bulursunuz bu sistem 54 k ya baya baya indirimli bence isterseniz tek tek toplayın görün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fiyata göre normal piyasaya baktığımızda 32 ram ve 5060ti 16 gb sistem bulursanız 54 k ya 10 tane alayım foruma dağıtalım
kısılacak bişe yok ki bu sistemde![]()
THE-VOK V7 / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE GeForce RTX 5070 12GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
THE-VOK V7 / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE GeForce RTX 5070 12GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Bazı parçalardan kısarak bu sistemi değerlendirebilirsin istersen
Öyle zaten yapılabilir ben 16 dan bahsetmedim 32 den bahsettimrezalet 32gb alacağına düzgün 16 alsın
kısılacak bişe yok ki bu sistemde
Boş oneri değil kardeşim herkesin ihtiyacına göre o ramin gecikmesi benim için sorun teşkil etmiyor benim kullanım amacıma göre sorun değil ve ben 32 ramli bir sistem attım arkadaş sonradan 16 ekleyecekse vs muadiller var ve dediği fiyat konusunda yine fazlasın sende .al bak var ve ram i çöp değil. fiyatı normal de değil. elde kalan malı kitlemek bu. bilmeyenlere boş önerilerde bulunmayın
sen rezalet bi 32gb ram öenrdin. adam bilmiyo ki soruyo sende bilmemene rağmen öneride bulunuyosunÖyle zaten yapılabilir ben 16 dan bahsetmedim 32 den bahsettim
5600 rame düşürdüm kasayı değiştirdim a620 anakarta geçtim 55k ya düştürezalet 32gb alacağına düzgün 16 alsın
kısılacak bişe yok ki bu sistemde
aynı değerlerde ram kullanan bi arkadaş takılmaya sebep olduğunu belirtmişti. bu bana sorun teşkil etmiyo diyosan kendine al başkasına önerme. piyasanın kötü olması paramızı çöpe atmamız gerektiği anlamına gelmiyo. satamadıkları malı ısıtıp ısıtıp fırsatmış gibi önümüze atıyolarÖyle zaten yapılabilir ben 16 dan bahsetmedim 32 den bahsettim
Boş oneri değil kardeşim herkesin ihtiyacına göre o ramin gecikmesi benim için sorun teşkil etmiyor benim kullanım amacıma göre sorun değil ve ben 32 ramli bir sistem attım arkadaş sonradan 16 ekleyecekse vs muadiller var ve dediği fiyat konusunda yine fazlasın sende .