52k bütçeye 5060ti'li sistem var mı?

qksthere

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
73
52k civarı bütçem var, 53kya ulaşmadan alabileceğim dengeli, iyi bir 5060ti sistem var mı? Baktığım sistemler zam yedi, diğer ucuz 5060ri sistemlerin diğer parçaları da ultra dandik seçilmiş. Bu fiyata iyi bi 5060ti sistem yok mu?

Hocam cl46 o çok sorun olur takılma yapar. https://www.gamegaraj.com/product-custom/oem-paketler/nortstar-5a/ bu sistem gibi.
Valla hocam o fiyatlara zor bulursunuz bu sistem 54 k ya baya baya indirimli bence isterseniz tek tek toplayın görün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu ramle bu sistemler alınmaz
Fiyata göre normal piyasaya baktığımızda 32 ram ve 5060ti 16 gb sistem bulursanız 54 k ya 10 tane alayım foruma dağıtalım

Valla hocam o fiyatlara zor bulursunuz bu sistem 54 k ya baya baya indirimli bence isterseniz tek tek toplayın görün

Fiyata göre normal piyasaya baktığımızda 32 ram ve 5060ti 16 gb sistem bulursanız 54 k ya 10 tane alayım foruma dağıtalım
al bak var ve ram i çöp değil. fiyatı normal de değil. elde kalan malı kitlemek bu. bilmeyenlere boş önerilerde bulunmayın

rezalet 32gb alacağına düzgün 16 alsın

Bazı parçalardan kısarak bu sistemi değerlendirebilirsin istersen
kısılacak bişe yok ki bu sistemde

rezalet 32gb alacağına düzgün 16 alsın

kısılacak bişe yok ki bu sistemde
Öyle zaten yapılabilir ben 16 dan bahsetmedim 32 den bahsettim

al bak var ve ram i çöp değil. fiyatı normal de değil. elde kalan malı kitlemek bu. bilmeyenlere boş önerilerde bulunmayın
Boş oneri değil kardeşim herkesin ihtiyacına göre o ramin gecikmesi benim için sorun teşkil etmiyor benim kullanım amacıma göre sorun değil ve ben 32 ramli bir sistem attım arkadaş sonradan 16 ekleyecekse vs muadiller var ve dediği fiyat konusunda yine fazlasın sende .

Öyle zaten yapılabilir ben 16 dan bahsetmedim 32 den bahsettim

Boş oneri değil kardeşim herkesin ihtiyacına göre o ramin gecikmesi benim için sorun teşkil etmiyor benim kullanım amacıma göre sorun değil ve ben 32 ramli bir sistem attım arkadaş sonradan 16 ekleyecekse vs muadiller var ve dediği fiyat konusunda yine fazlasın sende .
aynı değerlerde ram kullanan bi arkadaş takılmaya sebep olduğunu belirtmişti. bu bana sorun teşkil etmiyo diyosan kendine al başkasına önerme. piyasanın kötü olması paramızı çöpe atmamız gerektiği anlamına gelmiyo. satamadıkları malı ısıtıp ısıtıp fırsatmış gibi önümüze atıyolar

bu bahsettiğiniz gecikme değerlerini bizzat test ettik 5200 vs 7200 farkı kimse anlayamadı. bazı seyler abarttığınız gibi olmuyor yani. ha para varsa tabii ki 5200 yerine 7200 alabilirsiniz ufak da olsa farklar vardır.

Geri