Ryzen 8940HX İçin Termal Macun mu Sıvı Metal mi?

.Grumpy

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhaba soru başlıktaki gibi sizce termal macun mu kullanılmalı yoksa sıvı metal mi?

Asus rog mu laptop asus ise rog serisinde sıvı metal kullanıyor kutuda yazıyordur game garaj ise iyi olur sıvı metal

laptop macunla geldiyse macun metalle geldiyse metal basit

Benimde 8940hx li bir laptopum var asus rog 5070 ti sıvı metal olmasına rağmen 80-90 derece oluyor ısınan bir işlemci yani sıvı metal şart gibi

Termal macun uygula bence. Ayrıca laptopunun modeli nedir acaba merak ettim.
geç verdiğim için özür dilerim laptop GameGaraj R9T 5070 ekran kartlı modeli şu anda sadece firefox açık olmasına rağmen dereceler fazla geliyor sizle de paylaşıyorum hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1769629241587.webp

OCCT üstünden aldım bu derece bilgilerini. Bilgisayarı teste soktuğumda 96 97 derecelere kadar çıkıyor ama 3300Mhz'de sabit kalıyor

Bilgisayarın garantisi malesef sıvı teması sonucu gitti. YouTube'da uzun zamandır takip ettiğim Alper Karadağ namıdeğer X Teknik Servis'e başvuracağım. Burda da sıvı metal mi yoksa termal macun mu kullanmalıyız. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
PTM7950 BULURSAN YAPISTIR İKİSİNDEN DE İYİ DOSTUM

Şu anda zaten termal pad var bilgisayarda ama anlamadığım bir şekilde aktı o yüzden tekrar kullanmayı düşünmüyorum
Bu bildiğin termal padlerden değil dostum PTM7950 yaz izle senin kullandıgın padlerle uzaktan yakından alakası olmaz

Bu bildiğin termal padlerden değil dostum PTM7950 yaz izle senin kullandıgın padlerle uzaktan yakından alakası olmaz
hocam gamegarajdan aldığım gibi kullanıyorum bilgisayarı ve onlarda bu şekilde faz değişimli termal pad kullandıklarını ilettiler bu yüzden kullanmak istemediğimi belirttim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,862
Üyeler
188,487
Son üye
Raks Sole
Geri