Acil yardım lütfen P500C Aerocool fanlar çalışmıyor

Sezard10

80+
Reaksiyon skoru
18
Aerocool p500c aldım sabah kutusunu açtım her şey tamam anakart montajını yaptım bilgisayar açılıyor kasanın üstündeki usb çalışıyor açma kapama tuşu çalışıyor ama fanlardan ne ışık geliyor ne dönüyor nitekim bütün kablolar takılı yerli yerince cha fan soketide 3 ve 4 yuvasını denedim yinede tepki vermedi anakarttaki sokette sağlam eski kasaya taktım orda o yuvalar çalışıyor psuya giden bi güç girişide yok bu kasayı alıp kullanan biri bana yardım edebilir mi

Fanlar anakarta mı bağlı kontrolcüye mi

Dipnot:Ekran geliyor sorunsuz şekilde fakat sadece tek sorun fanların çalışmaması mı?Ben mi yanlış anlıyorum

Fanlar anakarta mı bağlı kontrolcüye mi

Dipnot:Ekran geliyor sorunsuz şekilde fakat sadece tek sorun fanların çalışmaması mı?Ben mi yanlış anlıyorum
Fanlar kasadaki huba yani kontrolcüye bağlı kontrolcüden çıkan 4 pinli kısmı ankarttaki cha fan a taktım agrb kısmınıda 3 pinli argbli kısma taktım ama psuya giden bir molex veya sata kablosu yok kontrolcüde

Fanlar kasadaki huba yani kontrolcüye bağlı kontrolcüden çıkan 4 pinli kısmı ankarttaki cha fan a taktım agrb kısmınıda 3 pinli argbli kısma taktım ama psuya giden bir molex veya sata kablosu yok kontrolcüde
sesli çalışması normal diye biliyrüm

Kontrolcüsüyü atar mısınız.Kontrülcüye giden güç kablosu yok ondan dolayı çalışmıyor

psuda sata kablosu yok mu?İmkansız.
Psuda var connoctorden çıkan yani kasanın kendisine ait fanların olduğu kısımla psu yu birbirine bağlayacağım herhangi bi güç kblosu yok mesela eski kasamda molex kablosu vardı

Psuda var connoctorden çıkan yani kasanın kendisine ait fanların olduğu kısımla psu yu birbirine bağlayacağım herhangi bi güç kblosu yok mesela eski kasamda molex kablosu vardı
Psuda ki sata kablosunu kontrolcünün alt girişinde ki sata kablosuna takmanız gerekiyor.

Bunu bana görsel olarak gösterirseniz duacı olucam <3
Kontrolcüyü atarsanız bakacağız aslında :D

Olması gereken darktan örnek vereceğim.
1769466421152.webp
sağda ve solda fan ve argb girişlleri olur.Aşağıda da kontrolcüye güç gitmesi için sata girişi olur.Psu da ki sata girişini buna takmanız gerek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,519
Üyeler
190,758
Son üye
Barankoç
Geri